Neler Yeni

Çözüldü✓ Gaming Laptop önerisi

Fanchon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ensar
Arkadaşlar selamlar,malum fiyatlar piyasa belli dahada fazla bekletmeden şimdiden laptob almayı düşünüyorum seneye de üniye gideceğim için hem oyun açısından hem de günlük işlerde kullanılan bir şey arıyorum bütçe açısından çokta aşırıya kaçmak istemiyorum yani 20k ları geçmesin bildiğiniz güzel bir laptob varmı dır acaba performans açısından benim aklımda olan markalar hp acer lenovo uyguna bulabilirsem belki asus siz nedersiniz arkadaşlar? (hp den tam emin değilim aynı şekil acerden de soğutma açısından vs problem yaratmayacak cinsten önerileriniz varsa memnun olurum)

Fanchon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ensar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 3050nin testleri baya kötü sanırsam en kötü 3050 ti ye düşme niyetim var
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.vatanbilgisayar.com/ace...gb-512gb-ssd-15-6inc-rtx3060-6gb-freedos.html ileride çift kanal ram yaparsanız iyi olur. Servis ile konuşursunuz.
Hocam bu sistemide baya araştırdım anladığım kadarıyla ekran kalitesi baya kötüymüş oyun oynarken vs çokta güzel görüntü sunmuyor ram konusunda ise tam emin değilim bi yerde çift kanal olmuyor diye okumuştum

Hocam benimde bulduklarım arasında bu var
Hp nin nası laptob yaptıklarından haberim yok siz önerir misiniz? hp markayı yoksa hiç bulaşmayayımmı

Son düzenleme:

sercilong

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
SERCAN UZUN

Hocam bu sistemide baya araştırdım anladığım kadarıyla ekran kalitesi baya kötüymüş oyun oynarken vs çokta güzel görüntü sunmuyor ram konusunda ise tam emin değilim bi yerde çift kanal olmuyor diye okumuştum

Hp nin nası laptob yaptıklarından haberim yok siz önerir misiniz? hp markayı yoksa hiç bulaşmayayımmı
Bende Ryzen 6600H versiyonu var Victus modelinin. Herhangi bir sorun yok, ısınma problemi yok. Kasa olarak diğer oyuncu laptoplarına göre çok daha sade bir tasarımı var ve malzeme kalitesi orta seviye. Ekranın menteşelerden açıldığında sallanması durumu var ama bana sorun yaratmıyor açıkçası elimle tutuyorum duruyor :)

8gb ram ilavesi yaparsan çok daha güzel olur.

Tabi ben oyun amaçlı almadım, oyun için Rtx 3050 ti Vram eksikliğinden yetersiz gelecektir 1-2 sene sonra. Alabiliyorsan kesinlikle Rtx 3060 modellerine bak.

TRZigra21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Rahman

Soğutması en kötü laptop markası sanırım bilenler düzeltsin

Fanchon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ensar
Cevaplarınız için teşekkürler başka önerisi olan varsa memnun olurum

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke

Renk gamutu diğer cihazlara gore düşük kalıyor. 1 tane daha 16 GB ram alıp çift kanal yapabilirsiniz. Ya da elinizdekini satıp 8x2 yapacaksınız.

Asus tuf hn049 modelinede bakılır.

Fanchon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ensar

Fanchon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ensar
Ek olarak acer 75w ekran kartı asus ise 95w bu değerlere bakılınca asus mantıklı geliyor ama ısınma konusunda ise acer la arasında 10 15 derece fark var yani asus daha fazla ısınıyor sizce hangisi mantıklı acer nitro an515 57 mi tuf 049 mu

Eiogo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Taha Berk
Arkadaşlar selamlar,malum fiyatlar piyasa belli dahada fazla bekletmeden şimdiden laptob almayı düşünüyorum seneye de üniye gideceğim için hem oyun açısından hem de günlük işlerde kullanılan bir şey arıyorum bütçe açısından çokta aşırıya kaçmak istemiyorum yani 20k ları geçmesin bildiğiniz güzel bir laptob varmı dır acaba performans açısından benim aklımda olan markalar hp acer lenovo uyguna bulabilirsem belki asus siz nedersiniz arkadaşlar? (hp den tam emin değilim aynı şekil acerden de soğutma açısından vs problem yaratmayacak cinsten önerileriniz varsa memnun olurum)
Kanka biraz daha ekleyip macbook al bence
İşte baya işini görür.

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ek olarak acer 75w ekran kartı asus ise 95w bu değerlere bakılınca asus mantıklı geliyor ama ısınma konusunda ise acer la arasında 10 15 derece fark var yani asus daha fazla ısınıyor sizce hangisi mantıklı acer nitro an515 57 mi tuf 049 mu
Vatandaki 2022 Acer Nitro indirimde şuan, bütçe yetiyorsa onu alın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,756
Üyeler
165,584
Son üye
_Emin_
Top Bottom