xkingfishtrx
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bf 5 csgo lol valo forza 4 call of duty pes rdr 2 GTA 5 vs oynayabileceğim laptop önerisi olan var mı?
Oyun performansı medium-high alırım değil mi peki hocamMax bütçe 15 demiştin bu indirime girdi alabilirsin stok bitmeden, ilerde 8 ram daha eklersen iyi olur.
En yeni oyunlar konusunda emin değilim ama genel olarak alırsın hocam, bu fiyata bildiğim kadarıyla daha performanslı cihaz yok. Dediğim gibi sonradan 8gb ram eklemeyi ihmal etmeyin.Oyun performansı medium-high alırım değil mi peki hocam
Teşekkür ederim hocam ❤En yeni oyunlar konusunda emin değilim ama genel olarak alırsın hocam, bu fiyata bildiğim kadarıyla daha performanslı cihaz yok. Dediğim gibi sonradan 8gb ram eklemeyi ihmal etmeyin.
Bu laptop ile yakın özelliklerde laptop kullanıyorum, hemen hemen hepsini rahat oynarsın ya rdr falan 60fps pek sanmıyorum ama 30fps üstü çok rahat alırsın, tahminim 50 civarıTeşekkür ederim hocam ❤saydığım oyunları güzel performans vererek oynatsın yeter
Pahalı, lütfen yeni konu açın ki arkadaşın konusunu meşgul etmeyelim.Hp Victus 16-E0046NT Amd R5 5600H 16GB 512GB SSD RTX3050 Freedos 16.1" Fhd 144Hz Taşınabilir Bilgisayar 54S67EA
Ben bunu almayı düşünüyorum sizce nasıl