Gaming mouse onerir misiniz

Üsame Ak

80+
Reaksiyon skoru
66
Merhabalar. Fps oyunları oynuyorum valorant cs gibi elim 18 cm palm ve claw seklinde tutuyorum orta üst düzey mouse önerir mısınız (bütçe sormayın)

Son düzenleme:
SteelSeries Rival 3

hocam bu mouseun olayı nedir tuğla gibi mouse. Fps oyuncusuna uygun öneri değil. o paraya model o wireless, pulsar xlite wireless, deathadder v2 kablosuz versiyonu falan varken rival 650 bilmiyorum.
Post automatically merged:

SteelSeries Rival 3
Viper mini daha iyi.

hocam bu mouseun olayı nedir tuğla gibi mouse. Fps oyuncusuna uygun öneri değil. o paraya model o wireless, pulsar xlite wireless, deathadder v2 kablosuz versiyonu falan varken rival 650 bilmiyorum.
Post automatically merged:

Viper mini daha iyi.
Neresi tuğla gibi bir mouse, kaç kere kullandın?

Neresi tuğla gibi bir mouse, kaç kere kullandın?
Uzun kullanım deneyimim olmadı. Fakat viper miniden sonra elime alınca tuğla gibi geldi. şeklinin çok rahatsız edici olduğunu söyleyebilirim. Yanları beni tilt etti zaten ufak bir fare değil bari daha ergonomik tutulsaydı. Bu arada pulsar xlite, model o wireless gibi mouselar varken hala neden onu önerdiğinizi anlamadım.

Uzun kullanım deneyimim olmadı.
Benim uzun kullanım deneyimim oldu ve hâlâ devam ediyor. Neredeyse yarım senedir kullanıyorum ve hiçbir kusuru yok. Şekli rahatsız edici falan da değil, elinin boyutuna göre değişir senin dediğin. Kime göre neye göre rahatsız edici?
Elin küçük ise bu mouse'nin sorunu değil. Alacak kişi elinin boyutuna göre tercih etmeli.

Benim uzun kullanım deneyimim oldu ve hâlâ devam ediyor. Neredeyse yarım senedir kullanıyorum ve hiçbir kusuru yok. Şekli rahatsız edici falan da değil, elinin boyutuna göre değişir senin dediğin. Kime göre neye göre rahatsız edici?
Elin küçük ise bu mouse'nin sorunu değil. Alacak kişi elinin boyutuna göre tercih etmeli.
Elim 19,5cm bu arada. Sen sevdin diye herkes sevcek diye bişey yok. Palm gripe daha uygun geliyor bana. Palm grip tutsam pulsar xlite'den başka fare bakmam. 2 katı ağırlığında olan bu fareyi pulsar xlite yerine önerme amacını sordum. En kötü zowie alırım bunun yerine. Ergonomisi bununkinden çok daha güzel. Claw tutan biri için model o wirelesstan başka fare onermem. Bide kailh gm8.0 taksalar g pro superlighttan daha güzel olcak.

Elim 19,5cm bu arada. Sen sevdin diye herkes sevcek diye bişey yok. Palm gripe daha uygun geliyor bana. Palm grip tutsam pulsar xlite'den başka fare bakmam. 2 katı ağırlığında olan bu fareyi pulsar xlite yerine önerme amacını sordum. En kötü zowie alırım bunun yerine. Ergonomisi bununkinden çok daha güzel. Claw tutan biri için model o wirelesstan başka fare onermem. Bide kailh gm8.0 taksalar g pro superlighttan daha güzel olcak.
Konu sahibi net bütçesini, elinin boyutunu ve tutuş şeklini söylemediği sürece burada tartışmak anlamsız. O saydığın modeller ve benim önerdiğim model bu konuda ayrılıyor.

Konu sahibi net bütçesini, elinin boyutunu ve tutuş şeklini söylemediği sürece burada tartışmak anlamsız. O saydığın modeller ve benim önerdiğim model bu konuda ayrılıyor.
Doğru biz neyi tartışıyoz adam bütçem 300tl dese öyle kalcaz 😀

Merhabalar. Fps oyunları oynuyorum valorant cs gibi orta üst düzey mouse önerir mısınız (bütçe sormayın)
Hocam butce onemli degilse
Suanki piyasadaki en iyi ve en kaliteli mouse oldugunu dusunuyorum gerek switchleri gerek sensoru gerek agirligi ve malzeme kalitesi olarak kusursuz bir mouse diyebilirim

Çok özür dilerim elim 18 cm palm ve claw şeklinde tutuyorum bu arada mouse un hafifliği sensor leri ve switch leri benim icn çok önemli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,203
Üyeler
191,043
Son üye
Prometheus4646
Geri