Neler Yeni

Gaming mouse önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Beytullah
G502 hero kullanıyordum. Bir kaç yıldır kullanıyordum bugün kırdım. Hassasiyet ayarı sürekli değişiyordu. Yönetici olarak GHUB'u açınca farklı hassasiyeti vardı normal açınca çoğu zaman bozuluyordu. Önce ki kullandığım sensei mouse vardı. Onun yeni versiyonu sensei ten ile HyperX Pulsefire 2 Core wiriless arasında kaldım. Steelseriesi beni en çok cazip gelen kısmı sensöründen dolayı. Oyunda filan ani dönüşlerde dümdüz dönebiliyorsun. Paintten de hızlıca mouseyi çekince düz çekebiliyor. HyperX i hiç bilmiyorum bunların haricinde önerebileceğiniz ve g502 deki sorun yaşamayacağım mouse varmı?

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
yo
G502 hero kullanıyordum. Bir kaç yıldır kullanıyordum bugün kırdım. Hassasiyet ayarı sürekli değişiyordu. Yönetici olarak GHUB'u açınca farklı hassasiyeti vardı normal açınca çoğu zaman bozuluyordu. Önce ki kullandığım sensei mouse vardı. Onun yeni versiyonu sensei ten ile HyperX Pulsefire 2 Core wiriless arasında kaldım. Steelseriesi beni en çok cazip gelen kısmı sensöründen dolayı. Oyunda filan ani dönüşlerde dümdüz dönebiliyorsun. Paintten de hızlıca mouseyi çekince düz çekebiliyor. HyperX i hiç bilmiyorum bunların haricinde önerebileceğiniz ve g502 deki sorun yaşamayacağım mouse varmı?
Bütçe?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Beytullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2000 TL civarı.

traviss

80+
delikli mouse alma sakın ben kendimi e sporcu sanıp hafif olsun diye delikli mouse aldım temizleyecem diye bir yerlerim çıkıyor hemen kirleniyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Beytullah
delikli mouse alma sakın ben kendimi e sporcu sanıp hafif olsun diye delikli mouse aldım temizleyecem diye bir yerlerim çıkıyor hemen kirleniyor
Tamamdır bunu göz önüne alacağım peki bu mouselerden hangisini öneriyorsunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Beytullah
Logitech düşünmüyorum diğer markayı ilk defa duydum. Bu mousede boya testinde düz çizgi yapıyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Beytullah
dermo önermem kardom
peki rival 3 mu pulsefire 2 core mi yada sensei ten (scrollok sorunu varmış)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Steelseries deki angle snapping özelliğini kasdediyorum o özellik hyperx de varmı?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,223
Üyeler
170,327
Son üye
Ifeelliterallynothing
Top Bottom