Gaming/Render Laptop Önerisi

ardaildes

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar Merhaba,

Aktif olarak macbook pro 2021 kullanıyorum. Windows bir bilgisayara geçmek istiyorum. Hem trackpad büyüklüğü hem de donanım bakımından Asus Rog Zephyrus G16 beni cezbetti ancak bildiğiniz başka uygun fiyatlı (bundan uygun fiyatlı) model var ise önerilerinize açığım.

Arkadaşlar Merhaba,

Aktif olarak macbook pro 2021 kullanıyorum. Windows bir bilgisayara geçmek istiyorum. Hem trackpad büyüklüğü hem de donanım bakımından Asus Rog Zephyrus G16 beni cezbetti ancak bildiğiniz başka uygun fiyatlı (bundan uygun fiyatlı) model var ise önerilerinize açığım.

Hocam 120 bin küsür para verip 4070 almak bana mantikli gelmedi şartlar ve koşullar ne olursa olsun

Hocam 120 bin küsür para verip 4070 almak bana mantikli gelmedi şartlar ve koşullar ne olursa olsun
Hocam sistemin iyiliği yanında bir macbook gibi bir ağırlık ve geniş touchpad gerekiyor kullanabilmem için o yüzden ilk tercihim o oldu ancak bence uğraşırsak başka bir cihaz da bulunabilir
Hocam bunda da her şey süper ötesi aklıma yazdım fakat touchpad gerçekten ihtiyaç. başka bildiğiniz alternatifler var mıdır?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,596
Üyeler
183,142
Son üye
Yolcu12
Geri