Amazon en iyisi. Hepsiburada bile satış sonrası destek için berbat hizmet veriyor. Hepsiburada satıcılı bir laptop almıştım 1 yıl önce tamda bu zamanlarda, laptop arızalandı ve doa raporu aldım hb desteğine gittim hiçbirinin birbirinden haberi yok tüm müşteri temsilcileri birbirinden bağımsız çalışıyor, telefonla arıyorum "belgeyi atmanız lazım whatsappdan yazın" diyorlar, whatsapptan yazıyorum "belgesi siteden ulaştırın" diyorlar, siteden yeni destek kaydı açıp ulaştırıyorum arıza kaydı oluşturuyorlaramazon ve hepsiburada hariç e ticaret sitelerinden pahalı ürün almam. Bir sorun yaşayıp da satış sonrası destek alırsan aynı yıl içinde gelecek olan bütün cuma,şükür,bayram namazlarını kıl 40 gün oruç tut
Benim de amazonla şöyle bir deneyimim oldu. Prime aldım ertesi gün gelsin diye. Amazon satıcılı ürün. 4 gün geçti kargoya verilmedi. Ben de tamamen saldım. Yani bu işler biraz şansAmazon en iyisi. Hepsiburada bile satış sonrası destek için berbat hizmet veriyor. Hepsiburada satıcılı bir laptop almıştım 1 yıl önce tamda bu zamanlarda, laptop arızalandı ve doa raporu aldım hb desteğine gittim hiçbirinin birbirinden haberi yok tüm müşteri temsilcileri birbirinden bağımsız çalışıyor, telefonla arıyorum "belgeyi atmanız lazım whatsappdan yazın" diyorlar, whatsapptan yazıyorum "belgesi siteden ulaştırın" diyorlar, siteden yeni destek kaydı açıp ulaştırıyorum arıza kaydı oluşturuyorlarTelefonla arayıp arıza kaydı istemediğimi zaten elimde doa raporu olduğunu söylüyorum yine wpye yönlendiriyorlar
2 gün boyunca böyle uğraştıktan sonra bir şekilde kayıt oluşturdum, değişim istedim ama ellerinde stok yok diye ücret iadesi yapabileceklerini söylediler, muadil ürünle değişimini istedim 2 iş günü içerisinde size dönüş yapacağız dediler, 12 iş günü geçmesine rağmen arayan soran olmadı, bende tekrar aradım ve ücret iadesini kabul ettim, dalga geçer gibi ellerinde muadil ürün stoğu olmadığını zaten ücret iadesi olacağını söylediler, e kardeşim önceden haber verseneeee benim neden aramamı bekliyorsunuz. Amazon harici yerden bilgisayar almam.
amazonda hiç sorun yaşayan görmedim ya benim 2 kere sorun olduydu hemen çözdüler. Hepsiburada da yardımcı oldu şimdiye kadar. Trendyol da öyle.Ama pahalı bir şey alırken Bende değerine göre tabi amazondan veya hepsiburadadan alıyorum. Özellikle satıcıyı da amazon veya hepsiburada olacak şekilde seçiyorum.
En kötüsü n11 Allah korusun insana bela oluyoramazon ve hepsiburada hariç e ticaret sitelerinden pahalı ürün almam. Bir sorun yaşayıp da satış sonrası destek alırsan aynı yıl içinde gelecek olan bütün cuma,şükür,bayram namazlarını kıl 40 gün oruç tut
pazarama ve idefix de baya sıkıntılıEn kötüsü n11 Allah korusun insana bela oluyor
Aynen onları deneme fırsatı elime geçmedi inş geçmezde ama n11 yani kesinlikle kullanılmamalı özellikle teknolojik bir şey alınıcakaapazarama ve idefix de baya sıkıntılı