alperenn01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,520
Gaming oc modeli
normalde rgb hastası ama msi kartaki demirleri hiç sevmedi o yüzden gigabyte istiyorYani eğer rgb sevmiyorsa gaming oc. Bende 3070 Gaming oc var. Sadece Gigabyte yazısında ışık var çok sade bir kart. Eğer sadelik seviyorsa gaming oc alsın.
Asıl seninki çok komikmiş dostum. Bak keyfineŞakaysa komik değilse çok daha komik.
Net Gaming OC.
Aynen dostum git Ejderiya diye 450A VRM kartı aldır adama.Asıl seninki çok komikmiş dostum. Bak keyfine
Bu arada ekleyeyim ben bu seneki kadar rezalet bir Gaming X TRIO serisi görmedim.Asıl seninki çok komikmiş dostum. Bak keyfine
kart tier liste b de hatırlıyorum ama fiyatı a tier list kartlarla yarışıyorAynen dostum git Ejderiya diye 450A VRM kartı aldır adama.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada ekleyeyim ben bu seneki kadar rezalet bir Gaming X TRIO serisi görmedim.
Onu düzeltmek için Suprim çıktı zaten![]()
x x gamin xArkadaşım bu iki karttan birini almak istiyor hangisi alınmalı ?
![]()
Gigabyte Radeon RX 6800 XT Gaming OC 16 GB (GV-R68XTGAMING OC-16GD) Ekran Kartı
Gigabyte Radeon RX 6800 XT Gaming OC 16 GB GV-R68XTGAMING OC-16GD detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
MSI Radeon RX 6800 XT GAMING X TRIO 16G 16GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Hangi Tier list o?kart tier liste b de hatırlıyorum ama fiyatı a tier list kartlarla yarışıyor
tier list a da olsa suprim x çıkmazd gamimg x trio pahalı olurdu tam bir tier list yok ama incelemelerle doğru sıralarsan bde olurHangi Tier list o?