Gaminggen rezilliği

Olay sabirsizlik degil o kadar resmi takiliyorlar ama her gün bugun vericez diye yalan söylüyorlar. Magazanin oraya dün işim düştü elden alma şansim varsa magazann alayım dedim onu da kabul etmediler sipariş kargo olarak verildigi icin elden veremiyoruz diye bu kadar resmi takıliyorsalar bu yalanlar neden
anladım fakat firmaların hepsi böyle hocam malesef hayırlı olsun bu arada

ups getirene kadar yurtdışındaki kargolar bile daha hızlı geliyor :kekw::kekw:
bi kere kedi kumu aldım1 ay sonra geldi şikayet var dolup taşıyor fakat bazı firmalar hala ups kullanıyor

Da gt2 siparişim hala kargoya verilmedi her gün bugun verilcek diye oyaladılar bugun de yine kargoya verilmedi. Yalan yere oyaliyorlar insani.Siraya gore kargolaniyor diyorlar ama siparisi cuma aksami saat 9.30da vermistim
ilk yarım saatte ilk stoktan aldım ses seda yok hala

Hocam tamam ona pek lafim yok ama her gun her gun bugun verilecek diyorlar ama verilmiyor onu soruyorum
İşte yetiştirmeye çalışıyorlar, müşteri hizmetleri kontrol etmeden o şekilde diyordur.
Post automatically merged:

Sonuçta yarın yarın diyerek erteliyorlar.

Olay kargoya verilmemesi degil insani ***** yerine koymaları yogunuz hazir olunca yollucaz desinler neden her seferin de bugun verilcek diye yalan söylüyorlar
Valla ben İstanbul da oturuyorum kargoya verildiği gün elimde oldu hatta sistem biraz beklemekte fayda var sabırlı olalım

Bende sistemi ilk stoktan alanlardanım nasıl oluyorsa ikinci stoktan veya sonradan alanlara ulaştı ama bende hala kargoya verilecek diye bekliyorum ya paketlendi diye bizi kekliyolar rastgele kimin ismi çıkarsa onun siparişini topluyolar yada ellerinde parça yok tedarik etmeye calısıyolar bizi oyalıyolar rezilliğin daniskası resmen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,175
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick
Geri