Neler Yeni

Gaminggentr hakkındaki düşünceleriniz

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,169
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Amazon son 5 ay için incehesap yerine geçebilir bence
Şahsi fikrim, ucuzluk açısından en iyisi değil ama kesinlikle total de Amazon rakipsiz. Ürün iade ediyorsun ertesi gün param yatıyor, sipariş veriyorum ertesi gün geliyor. Müşteri memnuniyeti yüksek, Türk firmalarında müşteri memnuniyetinde büyük sıkıntılar var, bazılarında bu oran düşük ama hepsinde az ya da çok çeşitli sıkıntılar oluyor.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,023
İsim
Oğuz Oğuz
Bu gün fazla konu açtım sanırım ama :) Evet arkadaşlar düşünceleriniz neler site hakkında. Bence son 1 yılın belkide en iyi indirimleriydi, umarım diğer sitelerde bu şekildedir indirimler yapar
Çok iyi fiyatlar.

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
Şahsi fikrim, ucuzluk açısından en iyisi değil ama kesinlikle total de Amazon rakipsiz. Ürün iade ediyorsun ertesi gün param yatıyor, sipariş veriyorum ertesi gün geliyor. Müşteri memnuniyeti yüksek, Türk firmalarında müşteri memnuniyetinde büyük sıkıntılar var, bazılarında bu oran düşük ama hepsinde az ya da çok çeşitli sıkıntılar oluyor.
Amazon farklı bir boyuta ulaşmış zaten o konuda. Amazon'un tr, de, UK, jp farketmeksizin hepsinde sayısız kez alışveriş yaptım. Hatta bir alışverişimde üründe 2/3 sıkıntı yaşamıştım. Müşteri desteğe bunu belirttim ve benden ürünün iadesini bile istemeden şak kartımıa 2.700 TL iade yaptılar. Ürün sizde kalabilir, isterseniz yenisini alabilirsiniz dediler. Bu boyuta hiçbir Türk firmasının ulaşabileceğini sanmıyorum.

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
Amazon farklı bir boyuta ulaşmış zaten o konuda. Amazon'un tr, de, UK, jp farketmeksizin hepsinde sayısız kez alışveriş yaptım. Hatta bir alışverişimde üründe 2/3 sıkıntı yaşamıştım. Müşteri desteğe bunu belirttim ve benden ürünün iadesini bile istemeden şak kartımıa 2.700 TL iade yaptılar. Ürün sizde kalabilir, isterseniz yenisini alabilirsiniz dediler. Bu boyuta hiçbir Türk firmasının ulaşabileceğini sanmıyorum.
Kaç yıllık site, Amazon candır

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Gaming.gen güzel fiyatlar sundu. İtopya'da arada böyle yapıyor (bir ara efsane depolama indirimleri vardı)
Sinerji de DA ile beraber güzel fiyata kulaklık çıkarmıştı.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,169
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
İtopya hiç bu kadar iyisini yapamadı
Bi ara, ekran kartlarında çok güzel indirim yaptı ama kimsenin haberi olmadı. İndirimde ki ürünler 3070Ti ve üstündü sanırım bundan kaynaklıydı. Ama bu Gaming. Gen` de seçenek çok ve farklı kategoriler de var bu yüzden bu indirimler daha esaslı denilebilir.

Akanzaii06

80+ Bronze
kampanyalı DA-g4 rtx 3050 sistem almıştım. Yıllar bana tecrübe ettirdi ki uzun vadede anakartın anakart olsun. içinden çıkan micro atx b450m prime 2 yerine tuf gaming b450 yongalı ATX bakmaya basladım. Neyse günlerden CUMA incehesabın Gaming Gecesini bekliyorum indirim felan denk gelir diye. derken gaming.gen.tr nin sitesinede bakayım dedim mağaza açılışana özel indirim yakalarız dedim. b450 lere bakarken birde ne göreyim asus tuf x570 atx kart 1800 TL .. tabi o sıra dedim bi yanlışlık var. saat 21:55 . Tabi direk alamadım . Gaming gecesini bekleyim daha iyi indirim yakalarım diye. Neyse Saat 22:00 oldu . Sonuç EK'tedir :):):):kappa:
1647874388560.png
1647874484328.png

Top Bottom