7.1Bundan bahsediyorsunuz herhalde.
Buna bakabilirsiniz.![]()
Gamepower JIN Rainbow 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower JIN Rainbow 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower JIN Rainbow 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 798,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
GameNote H2029U RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2029U RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2029U RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 860,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Klavye ne alakaklavyesini kullandım biraz sesi çok ama beni idare ediyor
Genelde gamepower ürünlerini sevmiyorlar hepsi sorunlu değil belki alınabilir anlamındaKlavye ne alaka
Ben 1 yılı geçkindir Mihavk modelini kullanıyorum. Memnunum. Kaliteli kulaklık kullanmadığım için yorum yapamıyorum ama bana göre iyi. ben 300 tl ye almıştım. Dolby Vision Studio da aldım 42.5 tl ye. Spotify ve netflixte kalitesi hissediliyor. Titreşim özelliği güzel. 7.1 tatmin edici. İşitme engelli olduğu içinde hassas ses ayırt edemiyorum ama güzel sesi var. Sanal 7.1 var oda iş görüyorArkadaşlar yayıncılık yapicam mikrofonu iyi mi acaba bide oyunlarda ses kasma performansı nasıl
bu fiyata sanal 7.1 olur ama çoğunda da öyle zaten fakat 500 bütçen olduğu için önermem