Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Garanti̇den 300 TL Yemek Sepeti̇ + 400tl Mi̇gros Hedi̇ye Çeki

melidoas6

80+ Silver
hocam ben oluyormu kampanya 18 yaş altı katılamaz diyor şimdi ben mobil hesap açsam olurmu hocam size zahmet garanti bankası ile konuşanız bi bağlantınızz var gibi
Hocam 18 yaş olmadan müşteri olmazsınız reşit değilsiniz ailenizle şubeden açmanız gerekiyor bildiğim kadarıyla.

RivyalıGeraltt

80+ Bronze
Hocam 18 yaş olmadan müşteri olmazsınız reşit değilsiniz ailenizle şubeden açmanız gerekiyor bildiğim kadarıyla.
banka kartım var ama mobil hesabı açamamıştım işleminizi gerçekleştiremedim en yakın şubeye gidin diyordu mobil hesap için peki mobil hesabı ablamın üzerine açsam onun garanti hesabı yok

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim
kredi kartı vb alırsanız her bankanın aidatsız kredi kartı var (olması zorunlu) . onu talep edin.

melidoas6

80+ Silver
kredi kartı vb alırsanız her bankanın aidatsız kredi kartı var (olması zorunlu) . onu talep edin.
Kredi kartı alacaklarsa bonus genç alsınlar aidat yok onda
Mesaj otomatik birleştirildi:

banka kartım var ama mobil hesabı açamamıştım işleminizi gerçekleştiremedim en yakın şubeye gidin diyordu mobil hesap için peki mobil hesabı ablamın üzerine açsam onun garanti hesabı yok
Ablanız açabilir ama siz şubeye gidin açıkça yada arayıp sorun

RivyalıGeraltt

80+ Bronze

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Hocam sordum. Benim kodumu kullansanızda diğer kampanyalardan yararlanma hakkınız varmış. Daha ayrıntılı bilgi için müşteri olduktan sonra sizde sorabilirsiniz. İsterseniz kodu veririm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Var vereyim hocam.Mobil'den müşteri ol, Profil ve Ayarlar’dan FVJ451N0 promosyon kodunu gir, Bonus veya Paracard başvurusu yap, 250'şer TL bonus kazanalım.
Kart başvurusu yapmayacağım sadece yemeksepetini alacağım olmuyor mu öyle?

Top Bottom