Bana 1 gün sonra geldi kodlar uygulamadan görebiliyorsunuz.Sıfırdan üye olup hemen alabiliyor muyuz? Bilgi lazım.
Bana 1 gün sonra geldi kodlar uygulamadan görebiliyorsunuz.Sıfırdan üye olup hemen alabiliyor muyuz? Bilgi lazım.
Hocam 18 yaş olmadan müşteri olmazsınız reşit değilsiniz ailenizle şubeden açmanız gerekiyor bildiğim kadarıyla.hocam ben oluyormu kampanya 18 yaş altı katılamaz diyor şimdi ben mobil hesap açsam olurmu hocam size zahmet garanti bankası ile konuşanız bi bağlantınızz var gibi
banka kartım var ama mobil hesabı açamamıştım işleminizi gerçekleştiremedim en yakın şubeye gidin diyordu mobil hesap için peki mobil hesabı ablamın üzerine açsam onun garanti hesabı yokHocam 18 yaş olmadan müşteri olmazsınız reşit değilsiniz ailenizle şubeden açmanız gerekiyor bildiğim kadarıyla.
Kredi kartı alacaklarsa bonus genç alsınlar aidat yok ondakredi kartı vb alırsanız her bankanın aidatsız kredi kartı var (olması zorunlu) . onu talep edin.
Ablanız açabilir ama siz şubeye gidin açıkça yada arayıp sorunbanka kartım var ama mobil hesabı açamamıştım işleminizi gerçekleştiremedim en yakın şubeye gidin diyordu mobil hesap için peki mobil hesabı ablamın üzerine açsam onun garanti hesabı yok
hocam siz kazandınızmı yemek çekiniKredi kartı alacaklarsa bonus genç alsınlar aidat yok onda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ablanız açabilir ama siz şubeye gidin açıkça yada arayıp sorun
evet 5 haziran ila 30 haziran arasında açman lazımyeni olmak şart mı
Şartyeni olmak şart mı
Ben 1 senedir garantiliyim. O yüzden kazanamıyorum. Eğer promosyon kodumu giren olursa 250₺ bonus kazanıcamhocam siz kazandınızmı yemek çekini
evet 5 haziran ila 30 haziran arasında açman lazım
Kart başvurusu yapmayacağım sadece yemeksepetini alacağım olmuyor mu öyle?Hocam sordum. Benim kodumu kullansanızda diğer kampanyalardan yararlanma hakkınız varmış. Daha ayrıntılı bilgi için müşteri olduktan sonra sizde sorabilirsiniz. İsterseniz kodu veririm
Var vereyim hocam.Mobil'den müşteri ol, Profil ve Ayarlar’dan FVJ451N0 promosyon kodunu gir, Bonus veya Paracard başvurusu yap, 250'şer TL bonus kazanalım.