ijustfaruk
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Referans koduyla kaydolduk diye migros ve yemeksepeti kampanyası yanmazsa ref kodu alabilirim250₺ de bonus veriyor
Referans koduyla kaydolduk diye migros ve yemeksepeti kampanyası yanmazsa ref kodu alabilirim250₺ de bonus veriyor
Müşteri olduktan sonra giriliyor ogi ile müşteri hizmetlerine bağlanıp sor. 3ü de ayrı kampanya olarak gözüküyorReferans koduyla kaydolduk diye migros ve yemeksepeti kampanyası yanmazsa ref kodu alabilirim
hocam bi soru daha ben hesabı 02/02/2023 de açtım ama mobil hesabım yok şimdi mobil hesabı açsam olurmu15 hazirandan sonra açan kullanıcılar için geçerli diye biliyorum
Evet yeni müşteri olunca oluyor sana birinin kod vermesi gerekiyor sende istediğin kampanyaya giriş yapıyorsun bildiğim kadarıylaSıfırdan üye olup hemen alabiliyor muyuz? Bilgi lazım.
Hocam sorabilirseniz çok iyi olurMüşteri olduktan sonra giriliyor ogi ile müşteri hizmetlerine bağlanıp sor. 3ü de ayrı kampanya olarak gözüküyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ona göre istersen kod veririm
Maalesef olacağını zannetmiyorumhocam bi soru daha ben hesabı 02/02/2023 de açtım ama mobil hesabım yok şimdi mobil hesabı açsam olurmu
Biraz bekleticem siziHocam sorabilirseniz çok iyi olur
Şimdi hemen üye olayım var mı kod?Evet yeni müşteri olunca oluyor sana birinin kod vermesi gerekiyor sende istediğin kampanyaya giriş yapıyorsun bildiğim kadarıyla
hocam yaşım 17 diye mobil hesap açmam için şubeye gitmemi istiyorMaalesef olacağını zannetmiyorum
Biraz bekleticem sizi
Hocam sordum. Benim kodumu kullansanızda diğer kampanyalardan yararlanma hakkınız varmış. Daha ayrıntılı bilgi için müşteri olduktan sonra sizde sorabilirsiniz. İsterseniz kodu veririmHocam sorabilirseniz çok iyi olur
Var vereyim hocamŞimdi hemen üye olayım var mı kod?
hocam ben oluyormu kampanya 18 yaş altı katılamaz diyor şimdi ben mobil hesap açsam olurmu hocam size zahmet garanti bankası ile konuşanız bi bağlantınızz var gibiHocam sordum. Benim kodumu kullansanızda diğer kampanyalardan yararlanma hakkınız varmış. Daha ayrıntılı bilgi için müşteri olduktan sonra sizde sorabilirsiniz. İsterseniz kodu veririm
Var vereyim hocam