Özelden yazdımhe tamamdır ref kodu yazın bende deneyim o halde.
Nasıl aldınız?Böyle ufak miktarlar için bankalara müşteri olmayın. Kredi vs haklarınızı kaybediyorsunuz. Akbanka 10000 TL faizsiz kredi aldım mesela geçen. 300 400 TL için bence müşteri olmayın.
Kendileri aradılar. Müşterimiz olun 10000 TL faizsiz kredi diye. Yani 300 400 TL için müşteri olunca böyle hakları kaybediyorsunuz değmez.Nasıl aldınız?
ama onu zaten her banka veriyordu yeni hesap açana ben de aldım onu , garentiden almaz krediyi akbanktan halkbanktan veya diğerlerinden alırKendileri aradılar. Müşterimiz olun 10000 TL faizsiz kredi diye. Yani 300 400 TL için müşteri olunca böyle hakları kaybediyorsunuz değmez.
Valla hocam ben hiç böyle bir arama almadım böyle bir fırsat olsa olurdum denk gelmedim.Kendileri aradılar. Müşterimiz olun 10000 TL faizsiz kredi diye. Yani 300 400 TL için müşteri olunca böyle hakları kaybediyorsunuz değmez.
bayağı reklam vermişlerdi aslında her banka yaptı çünkü bunu 10.000 liraya faizsiz taksitli kredi veriyolarlardı ,10.000 tl de faizsiz taksitli nakit avans verdilerValla hocam ben hiç böyle bir arama almadım böyle bir fırsat olsa olurdum denk gelmedim.
Benim ziraat vardı oradan yapılıyor olması lazım tekrar deneyin isterseniz1 TL olayını hangi banka ile yaptınız? Akbank 1 TL göndertmiyor, enparadan 1 TL gönderiyorum iptal iade tekrar bana geri yatıyor. Garantiden şifre alamadım bir türlü.
Ziraatim yok. Akbank ve Enpara var. Enparanın olması lazımdı halbuki. 1 TL değil de daha fazla atsak geri iade olur mu? Olur benceBenim ziraat vardı oradan yapılıyor olması lazım tekrar deneyin isterseniz
bana da aynısı oldu gönderilemedi dedi ziraatden yapmıştım , yaklaşık 1 saat sonra garanti mobil şifresini gönderdiler biraz bekleyin isterseniz1 TL olayını hangi banka ile yaptınız? Akbank 1 TL göndertmiyor, enparadan 1 TL gönderiyorum iptal iade tekrar bana geri yatıyor. Garantiden şifre alamadım bir türlü.