Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Garanti̇den 300 TL Yemek Sepeti̇ + 400tl Mi̇gros Hedi̇ye Çeki

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,150
İsim
Ensar
Ben Garanti müşterisiyim ama bir yakınımı yapacağım. Promosyon kodunu nereye giriyoruz? Yakınını davet et kampanyası ile oluyor mu?

A_TURAN_A

80+ Bronze
Ben Garanti müşterisiyim ama bir yakınımı yapacağım. Promosyon kodunu nereye giriyoruz? Yakınını davet et kampanyası ile oluyor mu?
garenti uygulamasını açın arama kısmına promosyon yazın ve çıkana tıklayın , ardından aşağıya inin ve promosyonlar yazacak ona tıklayın orada yemek sepeti migros ve referans kısmını göreceksiniz , referans kodu oluştura basıp kodu alıp yollayacaksınız . referans kodu kart çıkartırsa bonus veriyor ama

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Bana hala şifre gelmedi. Ne yapacağım :|

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Cem
bugün üyelik alabilen var mı ?
kartı okutuyorum yüzümüde görüyor sonra hata verip sonra deneyin yazıyor gecemedim burayı.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
garanti aşırı kötü bir firma geçen ayki 250tl paraları bile yatırmadı yatırcaz diyolar bir gelişme yok

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,150
İsim
Ensar
Ayarlada promosyon kodu kısmından bulup vericeksiniz oda giricek oraya müşteri olunca

garenti uygulamasını açın arama kısmına promosyon yazın ve çıkana tıklayın , ardından aşağıya inin ve promosyonlar yazacak ona tıklayın orada yemek sepeti migros ve referans kısmını göreceksiniz , referans kodu oluştura basıp kodu alıp yollayacaksınız . referans kodu kart çıkartırsa bonus veriyor ama
Direkt müşteri ol kısmından müşteri olunca kodu alabiliyor muyuz?

Top Bottom