Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Garanti̇den 300 TL Yemek Sepeti̇ + 400tl Mi̇gros Hedi̇ye Çeki

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
bana da aynısı oldu bönderilemedi dedi ziraatden yapmıştım , yaklaşık 1 saat sonra garenti mobil şifresini gönderdiler biraz bekleyin isterseniz
Enparadan attım, İptal/İade olarak anında geri yattı. Bekledim 15 dakika sms falan gelmedi. Tekrar attım tekrar iade edildi. Zaten iade edilmesi lazımdı da, biraz daha bekleyelim bakalım.

A_TURAN_A

80+ Bronze
Ziraatim yok. Akbank ve Enpara var. Enparanın olması lazımdı halbuki. 1 TL değil de daha fazla atsak geri iade olur mu? Olur bence :)
ben de ziraar ve iş bankasından aterken o sorunla karşılaştım 1 saat felan bekleyin isterseniz mesaj olarak size uygulama şifresi gelecektir

Bookless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Burak
4 gün önce hesap için başvuru yapmıştım bugün kurye geldi mobil kullanım onayı için, kaydolurken kod falan yazmadım yararlanabiliyor muyum?

123kral14

80+ Silver
birisi özelden davet kodunu yazabilir akşam kayıt olacağom

A_TURAN_A

80+ Bronze
4 gün önce hesap için başvuru yapmıştım bugün kurye geldi mobil kullanım onayı için, kaydolurken kod falan yazmadım yararlanabiliyor muyum?
evet yararlanabiliyorsunuz , uygulamaya girdikten sonra arama yerine promosyonlar yazıyorsunuz , migros ,yemekepeti ve 250 tl bonus için kısımları göreceksiniz oraya MIGROS23 , YEMEK300 ve referans kodunu yazabilirsiniz

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
ben de ziraar ve iş bankasından aterken o sorunla karşılaştım 1 saat felan bekleyin isterseniz mesaj olarak size uygulama şifresi gelecektir
Hocam alt limit var mı indirimlerde?

A_TURAN_A

80+ Bronze
Hocam alt limit var mı indirimlerde?
sadece yemek setetinde 300 tl ve üzerine 300 lira indirim var , migrosda herhangi bir limit yok , ama dikkat edin migrostan ürün aldıktan sonra ürünleri iade edip kodunuzu tekrar alamıyorsunuz kod iadesi yapmıyorlarmış .

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,291
İsim
Evren avcı
1 yıldır ganarti uygulamasını kullanıyorum ben herhangi bir promosyandan yararlanamıyorum demi

Top Bottom