yok yeni açtım hesabı ilk kez deniyorum ama hala hata veriyor. bu arada migros çekinde hiç sorun olmadı..bir hesapta 2. kez denediyseniz ondan oluyor olabilir. aynı adrese aynı kampanyayla 2. kez kullandırmıyor
Bende de öyle oldu. 1-2 saat sonra tekrar denedim. Zaten promosyon kodu kullanılmış hatası vermişti. 1 Gün sonrasında kupon geldi.bende de aynı durum var neden böyle oluyor acaba müşteri hizmetlerine de bağlanılmıyor. siz alabildiniz mi?
Gönderdim hocanreferans gönderir misin
EdiyorDevam ediyor mu? REF kodu alabilirim.
ref kodu at kartta çıkarırım yüksek ihtimal.Gönderdim hocan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ediyor
Özelden attımref kodu at kartta çıkarırım yüksek ihtimal.
garanti uygulamasına girdiğiniz de sol tarafta arama yeri var oraaya promosyon yazın arayın çıkana tıklayın orada 3 tane göreceksiniz migros yemek sepeti ve referans , size gönderdiğim referansı oraya yazmanız gerekiyor ama bu gün son gün yapacaksanız acele etmelisinizTam olarak kodları nereye yazıyoruz
alamadım valla arada bir deniyorum ama aynı halabende de aynı durum var neden böyle oluyor acaba müşteri hizmetlerine de bağlanılmıyor. siz alabildiniz mi?
kod hangi kısıma geliyorgaranti uygulamasına girdiğiniz de sol tarafta arama yeri var oraaya promosyon yazın arayın çıkana tıklayın orada 3 tane göreceksiniz migros yemek sepeti ve referans , size gönderdiğim referansı oraya yazmanız gerekiyor ama bu gün son gün yapacaksanız acele etmelisiniz