Garanti için seri no yeterli mi?

Serkan_x

80+
Reaksiyon skoru
0
2. El laptop aldım seri numarasını kontrol ettim garantisi vardı. Ilerde garantiye gönderdiğimde bir sıkıntı çıkar mı?

2. El laptop aldım seri numarasını kontrol ettim garantisi vardı. Ilerde garantiye gönderdiğimde bir sıkıntı çıkar mı?
Firmalar garantiye ürün gönderirken sizden fatura, garanti belgesi ister. Bu ikisi varsa sorun yok. Bazı firmalar fatura olmasada kabul edebiliyor. Firma insafiyetine kalmış.

Firmalar garantiye ürün gönderirken sizden fatura, garanti belgesi ister. Bu ikisi varsa sorun yok. Bazı firmalar fatura olmasada kabul edebiliyor. Firma insafiyetine kalmış.
Ne yapmalıyım sizce? Firmayı aramadan laptobu almam hata oldu.

garanti işlemlerinde ürün, ürün kutusu ve garanti belgesi gerekli.. bazı firmalar fatura da zorunlu tutuyor.. kutu neden önemli diyecek olursanız.. ilk 1 ayda bozulursa işlemsiz para iadesi, 6 ayda bozulursa para iadesi, onarım veya değişim seçenekleri ile garantiye gönderebilirsiniz.. bu dönemde ürün kutusu talep edilir..

Ne yapmalıyım sizce? Firmayı aramadan laptobu almam hata oldu.
Ürünü kutusuna koyun içinde gelen her şey dahil. Arıza notu yazın arızayı açıklayın güzel bir şekilde firma ile iletişime geçip kargo kodu isteyin. Firma hangi kargo şirketi ile çalışıyorsa o kargo ile firma tarafına gönderin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,245
Üyeler
190,714
Son üye
slonwizy
Geri