KendineMüzisyen
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
dostum garantisiz almamaya çalış
Sen oynamazmısın? Çok temiz ise alınabilir kaç sene kullanmışlar bi öğren. Ve oyun testi yap takılma donma yırtılma varsa almaknk fiyat soruncdeğil ama haftada max 2saat oynuycak gerreksiz olmaz mı
hocam içinde 15 oyun varFiyat ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
3K sıfır değil mi ?
Bence onun yerine daha güncel bir şey bakmalı.XBOX Series S gibi.knk kuzenim için bakıyorum 25 yaşında evli işten gelice kafa dağıtmak için zaten oyunucu değil fifa drive clup fln bunlar için alıyor
Crack mi ?hocam içinde 15 oyun var
knk kuzenime alacağımSen oynamazmısın? Çok temiz ise alınabilir kaç sene kullanmışlar bi öğren. Ve oyun testi yap takılma donma yırtılma varsa alma
ben ps4 pro sanmıştım. fiyat eh işte. 2000 civarına slim bulunuyor piyasada.gidip yarım saat oynama şansın varsa dene. yarım saat sonunda takılmalar olmazsa, kapanmazsa alınabilir. fiyatı çok çok iyi
millet o fiyata ps4 slim satmaya çalışıyor.
3.2k ps4e verilmez. verilse verilse max 2000 verilir. 2500-3000 ps4 proya verilir. zaten bir tık üstüne yani 3800 liraya series s var.Sıfırı 3.2k civarı para biriktirip sıfır alma şansın varmı? Aşırı temiz harcanmamış ps4 ise alınabilir bence
hepsi orjinalCrack mi ?
Test yaptır oyun testi ona göre al yoksa kazık yeme şansın var bizim türkler bilirsin fırsatçıknk kuzenime alacağım
knk adam fifa dışında bişey oynamıcak ki oyuncu değil kafa dağıtmak için işten sonraBence onun yerine daha güncel bir şey bakmalı.XBOX Series S gibi.
Edit:Oynadığı oyunları görmemiştim alınabilir dediğiniz şekildeyse.
Bence alınır dostum, zaten az kullanılacakmış.knk kuzenim için bakıyorum 25 yaşında evli işten gelice kafa dağıtmak için zaten oyunucu değil fifa drive clup fln bunlar için alıyor
Tamam zaten düzeltmede alabilirsiniz demiştim.knk adam fifa dışında bişey oynamıcak ki oyuncu değil kafa dağıtmak için işten sonra