yakusa9523
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Sistemde ayrı ayrı garantileri var eğer başka bir yere götürsem garantisi bitermi sistem toplama
Hangi parça bozulursa onu alıp ya aldığınız yere ya da yetkili servisine götürmeniz lazım aksi takdirde garanti dışı kalır.Sistemde ayrı ayrı garantileri var eğer başka bir yere götürsem garantisi bitermi sistem toplama
Yetkili servisin markası fark ediyormuHangi parça bozulursa onu alıp ya aldığınız yere ya da yetkili servisine götürmeniz lazım aksi takdirde garanti dışı kalır.
Sizin bir parçanız mı bozuldu neden soruyosunuz söylerseniz daha iyi açıklama yaparım.Yetkili servisin markası fark ediyormu
Bilgisayarım oyun açılırken kapanıyor ve arada sıra açılırken bazen de kendi kendine kapanıyor kasa var görüntü yok 8 saniye power e basıyorum komple kapanıyor sonra açınca oluyor olmassa aynı şeyi tekrarlıyorum öyle de oluyor ama sonuç olarak oyun oynayamıyorumSizin bir parçanız mı bozuldu neden soruyosunuz söylerseniz daha iyi açıklama yaparım.
Aldığınız yere götürün sistemi sorunu bulup sıkıntılı parça/parçaları garantiye göndersinler öbür türlü söz konusu parça/parçalar garanti dışı kalırlar.Bilgisayarım oyun açılırken kapanıyor ve arada sıra açılırken bazen de kendi kendine kapanıyor kasa var görüntü yok 8 saniye power e basıyorum komple kapanıyor sonra açınca oluyor olmassa aynı şeyi tekrarlıyorum öyle de oluyor ama sonuç olarak oyun oynayamıyorum
TeşşekürlerAldığınız yere götürün sistemi sorunu bulup sıkıntılı parça/parçaları garantiye göndersinler öbür türlü söz konusu parça/parçalar garanti dışı kalırlar.