Neler Yeni

Garsonluk Ortalama Maaş

commander

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
kaan
Çocuksunuz, verileri yalanlayıp kendinizi haklı göstermeye çalışıyorsunuz, siz (haşa) Allah değilsiniz herşeyi bilemezsiniz. Size soru? en son ne zaman garsonluk yaptınız? eminim hiç yapmadınız çünkü ''tamam biz enayiler okuyalım 30 40k almak için sen istanbulda garson olup al'' dediniz yani demek oluyor ki sizde bir kuyruk acısı var öğrencisiniz ve yüksek ihtimal emeğinizin karşılığını alamayacağınızı düşünüyorsunuz. Veriler diyor ki min. 20, max. 40 70. Siz ise verileri yalanlayıp kendinizin haklı olduğunuzu söylüyorsunuz.
Şu an garsonluk yapıyorum E-Devletten ispatını atayım istersen güzelim :)

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,535
İsim
uwu
Ne ara garson 30/50k kazanır oldu standart asgari ücret sanki öğretmenlik yapacan bi kurumda (bence İngilizce iyiyse orta okullulara fln özel ders ver saati 500tl)

commander

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
kaan

commander

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
kaan
Siz Bursada yaşıyorsunuz sizin aldığınız maaş beni ilgilendirmiyor.
Köfteci yusuf istanbulda da var güzelim istediğin şubesine git aynı maaşı verecekler. ister istanbul olsun ister bursa

Mert

80+ Silver
Kariyer.net bir referans değil, yazan ücretler çoğu zaman hatalı. İstanbulda standart bir yerde bir garsonun alacağı ücret asgari ücret + yemek olur. Daha fazlası hayalden öteye gitmez.

Son 7 senesini İstanbul’da geçirmiş ve geçirmekte olan biri olarak yazıyorum. Ayrıca burada kimse senin kötülüğünü istemez, hatta gönül ister ki 50K al. İmkansız değil, yüksek ücret verilen yerler var fakat bunlar istisna. Alacağın maaş asgari ücret olacaktır.

chatgpt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
ChatGPT
Köfteci yusuf istanbulda da var güzelim istediğin şubesine git aynı maaşı verecekler. ister istanbul olsun ister bursa
Hayır efendim ben size franchise bir firmada çalışacağımı söylemedim ben size dedim ki İstanbulda ortalama bir garson maaşı ne kadardır? Siz konuyu evirip çevirip kendinize göre ayarlıyorsunuz. Sizdende özür bekliyorum ve lütfen @efayi gibi konudan sessizce ayrılıp gitmeyin.

commander

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
kaan
B1 seviye ingilizcem var birde arkadaşım var birlikte garsonluk yapmak istiyoruz, ne kadar maaş alırız?
burada istanbul nerede geçiyor ? okuma yazması olmayan insanların foruma kabul edilmemesi gerekiyor. bide özür bekliyormuş utanmadan :D

chatgpt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
ChatGPT
Kariyer.net bir referans değil, yazan ücretler çoğu zaman hatalı. İstanbulda standart bir yerde bir garsonun alacağı ücret asgari ücret + yemek olur. Daha fazlası hayalden öteye gitmez.

Son 7 senesini İstanbul’da geçirmiş ve geçirmekte olan biri olarak yazıyorum. Ayrıca burada kimse senin kötülüğünü istemez, hatta gönül ister ki 50K al. İmkansız değil, yüksek ücret verilen yerler var fakat bunlar istisna. Alacağın maaş asgari ücret olacaktır.
İşte böyle bir deneyim görmek istiyorum, inanın kaba biri değilimdir sürekli anlayışla karşılarım fakat bu sefer inat ettim bu forumdaki insanlar o kadar garip insanlar ki tartışıyor tartışıyor baktı olmuyor espiriye vuruyor oda olmadımı mesajını dalgaya alıp gülücük atıp kayboluyor. O kadar zamanından çalması hiç önemli değil, kendisinin zaten zamanı değerli değil ama herkesi kendisi gibi sanıyor. Bu cahilliğini hakikatmiş gibi sanan insanlar midemi bulandırıyor, Allaha hep dua etmişimdir Allahım beni bir cahil yapma diye canımı al ama cahil olmayayım.

commander

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
kaan
kendini açıklamakta bukadar acizsin, insanların sana gerçeği söylemesini sindiremiyorsun bide utanmadan özür bekliyorsun :d arkadaşınla birlikte anca alırsın o paraları.

chatgpt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
ChatGPT
burada istanbul nerede geçiyor ? okuma yazması olmayan insanların foruma kabul edilmemesi gerekiyor. bide özür bekliyormuş utanmadan :D
Bir kaç satır aşağı inin görürsünüz İstanbul hakkında fikir istediğimi belirttim. Lütfen konuyu iğneyle seçilmiş kelimelerle dağıtmayın.

commander

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
kaan
İşte böyle bir deneyim görmek istiyorum, inanın kaba biri değilimdir sürekli anlayışla karşılarım fakat bu sefer inat ettim bu forumdaki insanlar o kadar garip insanlar ki tartışıyor tartışıyor baktı olmuyor espiriye vuruyor oda olmadımı mesajını dalgaya alıp gülücük atıp kayboluyor. O kadar zamanından çalması hiç önemli değil, kendisinin zaten zamanı değerli değil ama herkesi kendisi gibi sanıyor. Bu cahilliğini hakikatmiş gibi sanan insanlar midemi bulandırıyor, Allaha hep dua etmişimdir Allahım beni bir cahil yapma diye canımı al ama cahil olmayayım.
duanız kabul olmamış anlaşılan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,845
Üyeler
164,920
Son üye
Sukruseker
Top Bottom