Garsonluk Ortalama Maaş

düzgün konuş çırpınan falan yok sana dedik siteler dümenden gösteriyor diye şuan ankarada 30k falan değil ortalama maaş direk asgari anladın? hatta beğenmediğin ankara da senin istanbulundan daha çok çıktı ortalaması puhahah
Çocuksunuz, verileri yalanlayıp kendinizi haklı göstermeye çalışıyorsunuz, siz (haşa) Allah değilsiniz herşeyi bilemezsiniz. Size soru? en son ne zaman garsonluk yaptınız? eminim hiç yapmadınız çünkü ''tamam biz enayiler okuyalım 30 40k almak için sen istanbulda garson olup al'' dediniz yani demek oluyor ki sizde bir kuyruk acısı var öğrencisiniz ve yüksek ihtimal emeğinizin karşılığını alamayacağınızı düşünüyorsunuz. Veriler diyor ki min. 20, max. 40 70. Siz ise verileri yalanlayıp kendinizin haklı olduğunuzu söylüyorsunuz.

Çocuksunuz, verileri yalanlayıp kendinizi haklı göstermeye çalışıyorsunuz, siz (haşa) Allah değilsiniz herşeyi bilemezsiniz. Size soru? en son ne zaman garsonluk yaptınız? eminim hiç yapmadınız çünkü ''tamam biz enayiler okuyalım 30 40k almak için sen istanbulda garson olup al'' dediniz yani demek oluyor ki sizde bir kuyruk acısı var öğrencisiniz ve yüksek ihtimal emeğinizin karşılığını alamayacağınızı düşünüyorsunuz. Veriler diyor ki min. 20, max. 40 70. Siz ise verileri yalanlayıp kendinizin haklı olduğunuzu söylüyorsunuz.
ben açıktan okuyom yaw allahtan bi telaffuz hatası yaptık he habire aynı şeyi atıp duruyon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben açıktan okuyom yaw allahtan bi telaffuz hatası yaptık he habire aynı şeyi atıp duruyon
okumaktada gözüm yok açıkçası baba mesleği yapcam ben zanaat yani

size iyi geceler diliyorum umarım hayatınızın geri kalanında görmek yada duymak istediğiniz gerçek dışı şeyleri size söyleyen insanlarla karşılaşırsınız

size iyi geceler diliyorum umarım hayatınızın geri kalanında görmek yada duymak istediğiniz gerçek dışı şeyleri size söyleyen insanlarla karşılaşırsınız
Lütfen gitmeden önce cahilliğinizden dolayı benden özür dileyin.

geçen sene yaptım ?? sdfasfafs

bilader sen herşeyin en iyisini bilion zaten kimsenin de fikrine ihtiyacın yok sen kafaya koymuşssun 25k diye aksi fikir görünce heyheylendin ergence sana harikalar diyarında tatlı uykular aa pardon o alice idi
Benim sunduğum kaynaklar;
Kariyer net

Sizin sunduğunuz kaynaklar;
Kariyer Efayi

bilader sen herşeyin en iyisini bilion zaten kimsenin de fikrine ihtiyacın yok sen kafaya koymuşssun 25k diye aksi fikir görünce heyheylendin ergence, sana harikalar diyarında tatlı uykular. aa pardon o alice idi
Cahilliğinizi kabul etmediğiniz süre boyunca bu tartışma öyle uuuuzayıp gidecektir.

Geri