Neler Yeni

Garsonluk Ortalama Maaş

chatgpt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
ChatGPT
düzgün konuş çırpınan falan yok sana dedik siteler dümenden gösteriyor diye şuan ankarada 30k falan değil ortalama maaş direk asgari anladın? hatta beğenmediğin ankara da senin istanbulundan daha çok çıktı ortalaması puhahah
Çocuksunuz, verileri yalanlayıp kendinizi haklı göstermeye çalışıyorsunuz, siz (haşa) Allah değilsiniz herşeyi bilemezsiniz. Size soru? en son ne zaman garsonluk yaptınız? eminim hiç yapmadınız çünkü ''tamam biz enayiler okuyalım 30 40k almak için sen istanbulda garson olup al'' dediniz yani demek oluyor ki sizde bir kuyruk acısı var öğrencisiniz ve yüksek ihtimal emeğinizin karşılığını alamayacağınızı düşünüyorsunuz. Veriler diyor ki min. 20, max. 40 70. Siz ise verileri yalanlayıp kendinizin haklı olduğunuzu söylüyorsunuz.

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Çocuksunuz, verileri yalanlayıp kendinizi haklı göstermeye çalışıyorsunuz, siz (haşa) Allah değilsiniz herşeyi bilemezsiniz. Size soru? en son ne zaman garsonluk yaptınız? eminim hiç yapmadınız çünkü ''tamam biz enayiler okuyalım 30 40k almak için sen istanbulda garson olup al'' dediniz yani demek oluyor ki sizde bir kuyruk acısı var öğrencisiniz ve yüksek ihtimal emeğinizin karşılığını alamayacağınızı düşünüyorsunuz. Veriler diyor ki min. 20, max. 40 70. Siz ise verileri yalanlayıp kendinizin haklı olduğunuzu söylüyorsunuz.
ben açıktan okuyom yaw allahtan bi telaffuz hatası yaptık he habire aynı şeyi atıp duruyon
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben açıktan okuyom yaw allahtan bi telaffuz hatası yaptık he habire aynı şeyi atıp duruyon
okumaktada gözüm yok açıkçası baba mesleği yapcam ben zanaat yani

size iyi geceler diliyorum umarım hayatınızın geri kalanında görmek yada duymak istediğiniz gerçek dışı şeyleri size söyleyen insanlarla karşılaşırsınız

chatgpt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
ChatGPT

size iyi geceler diliyorum umarım hayatınızın geri kalanında görmek yada duymak istediğiniz gerçek dışı şeyleri size söyleyen insanlarla karşılaşırsınız
Lütfen gitmeden önce cahilliğinizden dolayı benden özür dileyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
kutay erdoğan
geçen sene yaptım ?? sdfasfafs

chatgpt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
ChatGPT
aynen kIral ı büyük bu arada lanet cahillik ah kamon bi bırakmadı peşimi
Yarım kalan evriminizimi tamamlamaya çalışıyorsunuz? çünkü dediğinizden hiçbir şey anlamadım.

chatgpt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
ChatGPT
bilader sen herşeyin en iyisini bilion zaten kimsenin de fikrine ihtiyacın yok sen kafaya koymuşssun 25k diye aksi fikir görünce heyheylendin ergence sana harikalar diyarında tatlı uykular aa pardon o alice idi
Benim sunduğum kaynaklar;
Kariyer net

Sizin sunduğunuz kaynaklar;
Kariyer Efayi

bilader sen herşeyin en iyisini bilion zaten kimsenin de fikrine ihtiyacın yok sen kafaya koymuşssun 25k diye aksi fikir görünce heyheylendin ergence, sana harikalar diyarında tatlı uykular. aa pardon o alice idi
Cahilliğinizi kabul etmediğiniz süre boyunca bu tartışma öyle uuuuzayıp gidecektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,523
Üyeler
166,943
Son üye
svornz
Top Bottom