Garsonluk Ortalama Maaş

kendini açıklamakta bukadar acizsin, insanların sana gerçeği söylemesini sindiremiyorsun bide utanmadan özür bekliyorsun :d arkadaşınla birlikte anca alırsın o paraları.
Sen git önce mesai paranı patronundan almaya çalış daha sonra gel ne yapmam gerekeceğini söyle. Ben kaynaklara dayanarak konuştum ama sizin neye dayanarak konuştunuz bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beyler bu adamın kabul etmeme soruınu var fazla uğraşmayın
Anlıyorum her***olog.

Kariyer.net bir referans değil, yazan ücretler çoğu zaman hatalı. İstanbulda standart bir yerde bir garsonun alacağı ücret asgari ücret + yemek olur. Daha fazlası hayalden öteye gitmez.

Son 7 senesini İstanbul’da geçirmiş ve geçirmekte olan biri olarak yazıyorum. Ayrıca burada kimse senin kötülüğünü istemez, hatta gönül ister ki 50K al. İmkansız değil, yüksek ücret verilen yerler var fakat bunlar istisna. Alacağın maaş asgari ücret olacaktır.
reis sabhtan beri anlatmaya ççalışıyoz

Ekler

• Garsonluk Teklif.png
    Garsonluk Teklif.png
    75 KB · Hit: 53
Bir kaç satır aşağı inin görürsünüz İstanbul hakkında fikir istediğimi belirttim. Lütfen konuyu iğneyle seçilmiş kelimelerle dağıtmayın.
konuyu açarken açıklamaya fragman vermeyeceksin. ne istiyorsan açık ve tane tane biçimde paylaşacaksın. kimse senin tüm mesajlarını okumak zorunda değil.

Sen git önce mesai paranı patronundan almaya çalış daha sonra gel ne yapmam gerekeceğini söyle. Ben kaynaklara dayanarak konuştum ama sizin neye dayanarak konuştunuz bilmiyorum.

Anlıyorum her***olog.
? sana dekont bile atarım dostum ne kaynağından bahsediyorsun dandikten bi sitenin verilerine mi güveniyorsun? matematik bilmediğin de ortada. 75000tl maaş göstermişler senin 20k lık maaşlara 75k da eklenince ortalamayı yükseltmiş sende 30k maaş alıcağını zannediyorsun. komik herif ne halin varsa gör.

? sana dekont bile atarım dostum ne kaynağından bahsediyorsun dandikten bi sitenin verilerine mi güveniyorsun? matematik bilmediğin de ortada. 75000tl maaş göstermişler senin 20k lık maaşlara 75k da eklenince ortalamayı yükseltmiş sende 30k maaş alıcağını zannediyorsun. komik herif ne halin varsa gör.
Veriler ortalama olarak veriliyor birisi ağır basınca diğerleri ona göre değiştirilmiyor hem 70 Bin alan garso sayısı, sayıca daha az maaş alan garsonlara göre daha az sayıda oldukları için yine nötürlenmiş olurdu fakat böyle bir durumda bile nadir maaşlar nötürlenmiyor birebir paylaşılıyor.

Özür bekliyorum.

Veriler ortalama olarak veriliyor birisi ağır basınca diğerleri ona göre değiştirilmiyor hem 70 Bin alan garso sayısı, sayıca daha az maaş alan garsonlara göre daha az sayıda oldukları için yine nötürlenmiş olurdu fakat böyle bir durumda bile nadir maaşlar nötürlenmiyor birebir paylaşılıyor.

Özür bekliyorum.
30k da maaş bekliyorsun ama başını alırsın :)

Hayır efendim ben size franchise bir firmada çalışacağımı söylemedim ben size dedim ki İstanbulda ortalama bir garson maaşı ne kadardır? Siz konuyu evirip çevirip kendinize göre ayarlıyorsunuz. Sizdende özür bekliyorum ve lütfen @efayi gibi konudan sessizce ayrılıp gitmeyin.
Bekle bekle

Allahın İstanbullu dünyadan bi haber zibidisiyle yapılan bi tartışmadan sessizce çekip gitmeyimde davul zurna eşliğinde mi çekip gideyim ne olsun istiyorsun anlamadım ki

Bekle bekle

Allahın İstanbullu dünyadan bi haber zibidisiyle yapılan bi tartışmadan sessizce çekip gitmeyimde davul zurna eşliğinde mi çekip gideyim ne olsun istiyorsun anlamadım ki
Hadi işine bak konunu cahil olmayanlarla tartış cahiliz biz 50k kazan sen çay götürüp hadi paşam

Son düzenleme:
ben bu kadar büyüyen bir tartışma görmedim.
Herkes gerginleşmiş.
Dostum sana tavsiye vereyim.
Yarın ilk iş git bir soruştur derim.
Burada aradığını bulamamışsın sanırsam ki en güzel git bir dolaş sor et en iyisi budur.
Garsonluk maaşları da oynayacaktır nerede nasıl çalışacağınız konusunda.
Arkadaşlar kadar sizi de hatalı buluyorum çok kaba bir diliniz var.
lütfen öfkenizi kontrol etmeyi ve engel tuşunu kullanmayı öğrenin size olan olur ileride .
Diğer arkadaşlara da bunu tavsiye ediyorum sadece konu sahibi siz olduğunuz için siz diyorum her taraf kendince ders çıkarsın.

Öğrenciyiz genciz kanımız oynuyor herşeye elimiz yetişir iki kişi çalışacağız birimizin ingilizcesi iyi 17 ise ben vereyim patronum kalkıp çalışsın benim yerime.

30 bin bekliyorum minimum.
beklemeye devam ozaman

İngilizce geliştirip bir iş bul derim de seninki C seviyesi filan olsa ingilizce kursu filan satardın ucuza aklıma bu geliyor.
Garsonluk eğer tanış bir değilse zaten ya asgari ya da verdikleri promosyonlar ile biraz fazlasına denk gelir kazancın.
Eğer beğenmiyorsan da farklı işleri araştır, turistik yerlerde garson filan yapman lazım o zaman gelen turistler Türkçe bilmiyorsa ingilizce konuşursun ama Ankara'da yaşadığını söyledin, bi Antalya veya Muğla değil yaz turist potansiyeli bakımından.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,157
Üyeler
183,955
Son üye
Enderbey_
Geri