Neler Yeni

Gayrimenkül şirketlerinden ev alan var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Beytullah
2 adet gayrimenkül finansman şirketi var. Çekilişli çekilişsiz peşinatlı peşinatsız ev araba vb alma modelleri var. Kura filanda çekiliyormuş. Bu firmalar güvenilir mi? Bu firmalardan ev alan var mı?

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,764
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
xxxEvim mi kastettiğin

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Alihan YILMAZ
O iş biraz şans işi. Kadınların Altın günü örnek alınmış. Yüksek enflasyon nedeniyle, ilk çıkarsan şanslısın. Sonuncu çıkarsan şanssızsın.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
ÇOOOOK kötü bir sistem, önermem

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,439
İsim
Yunus Şahin
Ben girdim, nisan ayında teslimat. 2024 Ağustos gibi girmiştim.

gavanoz

80+
hocam şahsen şuan oturduğumuz evi ordan aldık ve şu anda 2. ev için başvuru yaptık evet dediğiniz gibi eskiden vadesi uzundu fakat zaten sözleşmede yazdığı gibi vadenin max yarı süresinde kurada çıkmasa dahi evi alıyordunuz şuan sistemi değiştirmişler hem hızlı bitmesi adına hemde kendileri enflasyona ayak uydurmak adına her yıl ödemeniz artıyor ve vade azalıyor doğal olarak. 2. ev içinde şuan 5 yıl vadesi var ve 28 ayda teslim garantisi veriliyor. araştırmadım fakat ordan bize söylenen şey ilk 4 ay kuralara katmıyorlar o da bddk dan dolayıymış. he bide faiz almıyorlar organizasyon ücreti adı altında ilk başta ödediğiniz bi para var

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Beytullah
Ben girdim, nisan ayında teslimat. 2024 Ağustos gibi girmiştim.
Peşinatlı mı sizinki?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam şahsen şuan oturduğumuz evi ordan aldık ve şu anda 2. ev için başvuru yaptık evet dediğiniz gibi eskiden vadesi uzundu fakat zaten sözleşmede yazdığı gibi vadenin max yarı süresinde kurada çıkmasa dahi evi alıyordunuz şuan sistemi değiştirmişler hem hızlı bitmesi adına hemde kendileri enflasyona ayak uydurmak adına her yıl ödemeniz artıyor ve vade azalıyor doğal olarak. 2. ev içinde şuan 5 yıl vadesi var ve 28 ayda teslim garantisi veriliyor. araştırmadım fakat ordan bize söylenen şey ilk 4 ay kuralara katmıyorlar o da bddk dan dolayıymış. he bide faiz almıyorlar organizasyon ücreti adı altında ilk başta ödediğiniz bi para var
Kaç ayda çıktı kuranız? Memnun musunuz?

gavanoz

80+
Kaç ayda çıktı kuranız? Memnun musunuz?
şuan ay olarak tam bişey diyemem 2. yılda çıkmıştı belki tam 2 yıl bile olmamışta olabilir fakat o civarlarda ve memnunum gayet arkadaşların dediği gibi erkenden çıkarsa şansınıza o yüzden bunu hesap ederek atıyorum 1m için başvuracaksanız sürenin artışını da düşünerek bütçenize göre daha yüksek bir limit seçmenizi öneririm

Son düzenleme:
Top Bottom