Gaziantep Üniversitesi Nasıldır ?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
10,327
Adana'da yaşıyorum. Ablam gaünde uzmanlık yapacak ev vs tutuldu. Onun fakülte ile benimki arası 900 m falan. Evin önünde tramvay var çarşı gibi bir yer evin olduğu yer her şey var kısaca.
Adana'da olsam çukurova üniye gitmem için çok erken kalkıp 2 otobüse binip boş iken gidecem ya da tek otobüs aşırı dolu gidecem.
Hemşirelik okuyacam
GAÜN hocaları vs nasıldır? GAÜNde okuyan bölüm fark etmeksizin biri var mı forumda

Adana'da yaşıyorum. Ablam gaünde uzmanlık yapacak ev vs tutuldu. Onun fakülte ile benimki arası 900 m falan. Evin önünde tramvay var çarşı gibi bir yer evin olduğu yer her şey var kısaca.
Adana'da olsam çukurova üniye gitmem için çok erken kalkıp 2 otobüse binip boş iken gidecem ya da tek otobüs aşırı dolu gidecem.
Hemşirelik okuyacam
GAÜN hocaları vs nasıldır? GAÜNde okuyan bölüm fark etmeksizin biri var mı forumda
Hemşirelik okuyacaksanız üniversiteler çok da fark etmiyor rahat atanırsınız. Gaziantep üniversitesi hakkında pek bir bilgim yok ama sağlık alanında iyi olduğunu duymuştum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Ben gaünde okumadım ama okuyanları biliyorum. Hocaları kendini bir b*k sanıyor. Mezun oranları çok düşük diğer ünilere göre. Sanki 9 eylül üniymiş gibi her dönemin en az %60ı sene uzatıyor. Ama olanakları güzel. Kiralar biraz pahalı. Kapı önünde tramvay her yere gidiyor. Dönerci kafe kırtasiye restoran kaynıyor üni tarafı.

Çukurovada da okumadım ama gidip gördüm çok kapalı bir kampüs. Yakınlarda gidilebilecek bir yer yok. Ne yapıyorsan anca kampüsün kafelerinde restoranlarında. Arabamla gitsem yine de dışarı çıkıp gezmeye üşenirim.

• Beğen
Hemşirelik okuyacam
Gaziantepte niye baktın kardes diyip bıçaklanmak veya vurulmak garanti

• Beğen
Gaziantepte niye baktın kardes diyip bıçaklanmak veya vurulmak garanti
Ev tutulan yer yeni ve nezih bir bölgeymiş. Üniversite tarafı da öyle. Ev tutulurken komşulara vs de soruldu kuzenime de.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu an Adana'dayım dediğin ihtimal daha yüksek bence

Hemşirelik okuyacam
Üniversiteyi Bilmemde Antep Kötü Bence Suriyeliler Çok Afganistan Gibi Tanıdığım Antepliler Var Çok Ağzı Pisler

• Beğen
Üniversite tarafları güzel her şey var ulaşım sorunu çekmezsin tramvay önünden geçiyor üniversitenin tramvayla 3 tane AVM' nin hepsine de gidebilirsin evi tuttuğunuz yer de iyiyse sorun yaşamazsın yapılacak etkinlik olarak pek bir şey yoktur müzeler falan var gezecek bide yemekler çok güzel

• Beğen
Geri