Saintes Maries
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,163
maden suyu, kola, fanta tarzı gazlı içecekleri içince ağzıma sanki diken batıyor gibi oluyor. boğazım ve ağzım acıyor. bunun sebebi ne? sizde de oluyor mu
Google Emice:ölüyorsun karşimmaden suyu, kola, fanta tarzı gazlı içecekleri içince ağzıma sanki diken batıyor gibi oluyor. boğazım ve ağzım acıyor. bunun sebebi ne? sizde de oluyor mu
Olmuyor.maden suyu, kola, fanta tarzı gazlı içecekleri içince ağzıma sanki diken batıyor gibi oluyor. boğazım ve ağzım acıyor. bunun sebebi ne? sizde de oluyor mu
Bir hastalığınız olduğunda Google a sakın aratmayın. Sizi ölmeden tabuta koyuyor.Google Emice:ölüyorsun karşim
yudum yudum içmeyi de denedim. yinede acıtıyorBirden içtiğin için olabilir belki.
Düzenli içince alışılıyor. Gazlı/Asitli bir içecek sonuçta herkeste bir miktar oluyor ama bir süre sonra daha az hissediliyor.maden suyu, kola, fanta tarzı gazlı içecekleri içince ağzıma sanki diken batıyor gibi oluyor. boğazım ve ağzım acıyor. bunun sebebi ne? sizde de oluyor mu
bende içmeden duramıyorum benimkide hastalık sanırımmaden suyu, kola, fanta tarzı gazlı içecekleri içince ağzıma sanki diken batıyor gibi oluyor. boğazım ve ağzım acıyor. bunun sebebi ne? sizde de oluyor mu