Gazlı İçeceklere Zam

vaktinde 2.5l fantayı 3.5 TL ye aldığımı hatırlıyorum ne oldu bize
Bizim yazlığın kafeteryası normalde 4TL olan içeceği 6TL'ye satardı ben de her alışımda adama söverdim.

Tamam da yazlık saraya yeni personel alımı lazım onları reisimiz mi ödesin reisimizin devleti mi ödesin. Çok ayıp

Bizim yazlığın kafeteryası normalde 4TL olan içeceği 6TL'ye satardı ben de her alışımda adama söverdim.
biz her yaz ananemlere giderdik. oradaki bakkala gider atıştırmalığı alırdım ve borç defterine yazdırırdım hiçbir zaman da ödemezdim o.O2
sonra bir gün annem bakkala gidince bütün borçlarımı ödeyince o gece pek iyi geçmemişti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Colada fare kanı var içmeyin.
benim özkaynak maden suyumdan ne istediniz

Neyse ki öyle aman aman bir içme durumum yok.
Yine de ''Bana dokunmayan yılan bin yaşasın.'' da diyemem.

Bu yeni zam mı? Geçen aylarda da zam gelmişti.

Gidin Su İçin Karşim Sizin Meşrubat Gazlı İçecek Neyinize. Reyis Sizin İyiliğinizi Düşünüyor İçiyorsunuz Şekerli Şeyleri Zararlı Böbreklere.
Şuraya Ünlem Koyam'da Ciddiye Alınmayam (!) Ama Şaka Bir Yana Harbi İçmeyin Zararlı

Tamam zararlı falan ama insanın da damak zevki var kazık olan şey daha da kazık oldu bu başkan neden gençlere yönelik şeyler yapmıyor?

Gazlı içecekleri bize lüks gördüklerindendir.

Artık şaşırmıyorum.
(Kaynağın adını paylaşmak yerine ya kendisini ya da haberin yazıldığı yeri ayrıntılı bir şekilde yazman daha iyi olur.)

Geri