Ben beşiktaş maçlarına gittiğimde o güne özel gece 1'e kadar uzatıyorlar. Glatasaray maçları için aynı tarife var mı bilmiyorumMerhaba çarşamba Galatasaray maçına gidicem maç gece 12 gibi bitiyor M2 Açık oluyor ancak esenler ve ya Alibeyköy otagarına gitmek için M7 veya M1 hatları açık oluyor mu?
M7 Cumartesi ve Pazar 00.00-06.00 kadar 2 biletli olarak çalışıyor onun dışında 06.00 ile 00.00 diye biliyorum.
O zaman maç günü otogara toplu taşıma ile gitme ihtimali yok? Taksi vs bulabilirmiyim acabaÇalışma saatleri
06:00 / 00:00
Taksi bulunur rahat hatta uygulamadan bile bulursun dolmuş İETT vs de yok diye biliyorum o saatlerde maç için belki tarife değişikliği olabilir ama bilemiyorum onun dışında saatler belli zatenO zaman maç günü otogara toplu taşıma ile gitme ihtimali yok? Taksi vs bulabilirmiyim acaba
Otogara giden gece hattı yok maalesef otobüs olarak.O zaman maç günü otogara toplu taşıma ile gitme ihtimali yok? Taksi vs bulabilirmiyim acaba
Direk stadın oradan mı taksiye binmek mantıklı yoksa bir yere kadar metroyla gidip mi binmek mantıklı olur?Taksi bulunur rahat hatta uygulamadan bile bulursun dolmuş İETT vs de yok diye biliyorum o saatlerde maç için belki tarife değişikliği olabilir ama bilemiyorum onun dışında saatler belli zaten
Evine en yakın konuma kadar gidip oradan binmek tabii ki taksi indi bindi 75tl yani taksi biraz tutacak senin evine ona göre hazırlıklı git derim ne olur ne olmazDirek stadın oradan mı taksiye binmek mantıklı yoksa bir yere kadar metroyla gidip mi binmek mantıklı olur?
Ev Ankara’da gelirken trenle gelicem de dönüş sıkıntı oldu otogara gitme işiEvine en yakın konuma kadar gidip oradan binmek tabii ki taksi indi bindi 75tl yani taksi biraz tutacak senin evine ona göre hazırlıklı git derim ne olur ne olmaz
He a o zaman dönüş sıkıntı olabilir bir arkadaşın yok mu onda kal o gece sabah çıkarsın yolaEv Ankara’da gelirken trenle gelicem de dönüş sıkıntı oldu otogara gitme işi