Geceleri uyuyamama sorunu

FreakyXd

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,781
Gece wi wi ses geliyor fare sanki beyzbol sopasını çekip vurasım geliyor gece Sanki CS:GO da ses kasar gibi nöbetde bekliyorum baya uyku düzenim kaçıyor napabilirim ?

İlk öncellikle besmele çek içinden.
Çektikten sonra saçmalıyorum de.
Ve hiçbirşey düşünme sadece uykuya konsantre ol

İlk öncellikle besmele çek içinden.
Çektikten sonra saçmalıyorum de.
Ve hiçbirşey düşünme sadece uykuya konsantre ol
yok hocam bütün evdekiler bu sesden rahatsız oluyor.

Gece wi wi ses geliyor fare sanki beyzbol sopasını çekip vurasım geliyor gece Sanki CS:GO da ses kasar gibi nöbetde bekliyorum baya uyku düzenim kaçıyor napabilirim ?
Gün içinde aktif ol,hareket et.Akşam 00.00 gibi yat uyursun.Ayrıca ses fiziksel olarak bir yerden mi geliyor?

Bende zor uyuyorum :D

Bir haftadır geceleri yatarken duyuyordum bende. Bugün terasa çıktım yerlerde yarasa pisliği vardı. Çatının arasındaki boşluktan girip yuva yapmışlar. Temizledim, deliği kapattım. Şimdi girdikleri yerde deli gibi uçuyorlar. Terasın kapısını açamıyorum, yanıyorum..

Bir haftadır geceleri yatarken duyuyordum bende. Bugün terasa çıktım yerlerde yarasa pisliği vardı. Çatının arasındaki boşluktan girip yuva yapmışlar. Temizledim, deliği kapattım. Şimdi girdikleri yerde deli gibi uçuyorlar. Terasın kapısını açamıyorum, yanıyorum..
yarasa daha çok sıkıntı

Geri