yok hocam bütün evdekiler bu sesden rahatsız oluyor.İlk öncellikle besmele çek içinden.
Çektikten sonra saçmalıyorum de.
Ve hiçbirşey düşünme sadece uykuya konsantre ol
Gün içinde aktif ol,hareket et.Akşam 00.00 gibi yat uyursun.Ayrıca ses fiziksel olarak bir yerden mi geliyor?Gece wi wi ses geliyor fare sanki beyzbol sopasını çekip vurasım geliyor gece Sanki CS:GO da ses kasar gibi nöbetde bekliyorum baya uyku düzenim kaçıyor napabilirim ?
babamla farkettik bu sesi kaç gündür.Gün içinde aktif ol,hareket et.Akşam 00.00 gibi yat uyursun.
benim olay tuhaf beyzbol sopayla oyunlarda ses kasar gibi kapıda nöbetde duruyorumBende zor uyuyorum![]()
Bir haftadır geceleri yatarken duyuyordum bende. Bugün terasa çıktım yerlerde yarasa pisliği vardı. Çatının arasındaki boşluktan girip yuva yapmışlar. Temizledim, deliği kapattım. Şimdi girdikleri yerde deli gibi uçuyorlar. Terasın kapısını açamıyorum, yanıyorum..Gece wi wi ses geliyor fare sanki beyzbol sopasını çekip vurasım geliyor gece Sanki CS:GO da ses kasar gibi nöbetde bekliyorum baya uyku düzenim kaçıyor napabilirim ?
yarasa daha çok sıkıntıBir haftadır geceleri yatarken duyuyordum bende. Bugün terasa çıktım yerlerde yarasa pisliği vardı. Çatının arasındaki boşluktan girip yuva yapmışlar. Temizledim, deliği kapattım. Şimdi girdikleri yerde deli gibi uçuyorlar. Terasın kapısını açamıyorum, yanıyorum..
Süpürge sesi aç uyursunyarasa daha çok sıkıntı