Animeyi mi soruyorsun?hangisi?
evetAnimeyi mi soruyorsun?
Erased ve Nagi No Asukara.
anladımErased ve Nagi No Asukara.
İnşallah bunu yazdığımdan ban yemem...anladımtek takip ettiğim anime one punch onunda bölümü yok ya
İnşallah bunu yazdığımdan ban yemem...
Yıkık mısın? Şahsen bende zamanında sadece Aot izlerdim. Sakın yanlış anlama ama. Kötü bir amacım yok
Nagi No Asukara' nın animesinin türü hiç hoşuma gitmez lakin o onu o bunu sevince aşk 100 geni oluyor animede. 3 shipimden 2 si tuttu. Sonuncusuna yazık oldu... 2 tanesinin tutmamasına razıyım sadece sonuncu tutsa da olurdu.yo değilim ama ilk bölümünü izlediğimde hoşuma gitti sonra devam ettim saçma olay örgüsü olduğu için çok hoşuma gitti
![]()
Nagi No Asukara' nın animesinin türü hiç hoşuma gitmez lakin o onu o bunu sevince aşk 100 geni oluyor animede. 3 shipimden 2 si tuttu. Sonuncusuna yazık oldu... 2 tanesinin tutmamasına razıyım sadece sonuncu tutsa da olurdu.
İzlediniz mi? Yeşilçam geliyor aklıma.türk dizilerine benzediği için olabilir
Zaten millet Susamam'a protest diyince dedim ohoo siz buna protest mi diyonuz diye dinletmiştim. Aynı Norm Ender-Mekanın Sahibi çıkarınca Beyaz Diş dinlettiğim gibi. Grogi hala nasıl yaşıyor o dissten sonra emin değilimNeden mi illegal ağır protest susamama protest diyenlerin mutlaka dinlemesi lazım çare var bunu
Grogi yaşıyor muymuş?Zaten millet Susamam'a protest diyince dedim ohoo siz buna protest mi diyonuz diye dinletmiştim. Aynı Norm Ender-Mekanın Sahibi çıkarınca Beyaz Diş dinlettiğim gibi. Grogi hala nasıl yaşıyor o dissten sonra emin değilim.
Kalıntıları var. Bir de o Free kapışmasında ezber diyip cebinden diş fırçası çıkarmasıGrogi yaşıyor muymuş?