Geceye Bir Şarkı Bırak

Kulaklıkla dinlemeniz tavsiye edilir

İnşallah bunu yazdığımdan ban yemem...
Yıkık mısın? Şahsen bende zamanında sadece Aot izlerdim. Sakın yanlış anlama ama. Kötü bir amacım yok
:D yo değilim ama ilk bölümünü izlediğimde hoşuma gitti sonra devam ettim saçma olay örgüsü olduğu için çok hoşuma gitti :D

:D yo değilim ama ilk bölümünü izlediğimde hoşuma gitti sonra devam ettim saçma olay örgüsü olduğu için çok hoşuma gitti :D
Nagi No Asukara' nın animesinin türü hiç hoşuma gitmez lakin o onu o bunu sevince aşk 100 geni oluyor animede. 3 shipimden 2 si tuttu. Sonuncusuna yazık oldu... 2 tanesinin tutmamasına razıyım sadece sonuncu tutsa da olurdu.

Nagi No Asukara' nın animesinin türü hiç hoşuma gitmez lakin o onu o bunu sevince aşk 100 geni oluyor animede. 3 shipimden 2 si tuttu. Sonuncusuna yazık oldu... 2 tanesinin tutmamasına razıyım sadece sonuncu tutsa da olurdu.
:D türk dizilerine benzediği için olabilir

Neden mi illegal ağır protest susamama protest diyenlerin mutlaka dinlemesi lazım çare var bunu
Zaten millet Susamam'a protest diyince dedim ohoo siz buna protest mi diyonuz diye dinletmiştim. Aynı Norm Ender-Mekanın Sahibi çıkarınca Beyaz Diş dinlettiğim gibi. Grogi hala nasıl yaşıyor o dissten sonra emin değilim :D.

Geri