Neler Yeni

Geceye Bir Şarkı Bırak

Polymath

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Furkan Akyol

Kulaklıkla dinlemeniz tavsiye edilir

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,313
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
anladım :D tek takip ettiğim anime one punch onunda bölümü yok ya
İnşallah bunu yazdığımdan ban yemem...
Yıkık mısın? Şahsen bende zamanında sadece Aot izlerdim. Sakın yanlış anlama ama. Kötü bir amacım yok

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
İnşallah bunu yazdığımdan ban yemem...
Yıkık mısın? Şahsen bende zamanında sadece Aot izlerdim. Sakın yanlış anlama ama. Kötü bir amacım yok
:D yo değilim ama ilk bölümünü izlediğimde hoşuma gitti sonra devam ettim saçma olay örgüsü olduğu için çok hoşuma gitti :D

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,313
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
:D yo değilim ama ilk bölümünü izlediğimde hoşuma gitti sonra devam ettim saçma olay örgüsü olduğu için çok hoşuma gitti :D
Nagi No Asukara' nın animesinin türü hiç hoşuma gitmez lakin o onu o bunu sevince aşk 100 geni oluyor animede. 3 shipimden 2 si tuttu. Sonuncusuna yazık oldu... 2 tanesinin tutmamasına razıyım sadece sonuncu tutsa da olurdu.

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
Nagi No Asukara' nın animesinin türü hiç hoşuma gitmez lakin o onu o bunu sevince aşk 100 geni oluyor animede. 3 shipimden 2 si tuttu. Sonuncusuna yazık oldu... 2 tanesinin tutmamasına razıyım sadece sonuncu tutsa da olurdu.
:D türk dizilerine benzediği için olabilir

T.P.G.

80+ Titanium
Neden mi illegal ağır protest susamama protest diyenlerin mutlaka dinlemesi lazım çare var bunu
Zaten millet Susamam'a protest diyince dedim ohoo siz buna protest mi diyonuz diye dinletmiştim. Aynı Norm Ender-Mekanın Sahibi çıkarınca Beyaz Diş dinlettiğim gibi. Grogi hala nasıl yaşıyor o dissten sonra emin değilim :D.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,313
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Zaten millet Susamam'a protest diyince dedim ohoo siz buna protest mi diyonuz diye dinletmiştim. Aynı Norm Ender-Mekanın Sahibi çıkarınca Beyaz Diş dinlettiğim gibi. Grogi hala nasıl yaşıyor o dissten sonra emin değilim :D.
Grogi yaşıyor muymuş?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,753
Üyeler
167,714
Son üye
mchdsbh
Top Bottom