HexFury20
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 33
- İsim
- Yusuf Yılmaz
- İlgilendiği Kategoriler
- PC, Donanım, Oyun modları-yamaları, Futbol
Dostlar imzada yazılan sisteme sahibim. i5 işlemci ekran kartını bazı oyunlarda besleyemiyor gereksiz droplar yiyorum. İlk etapta setupı parça parça upgrade etmeyi düşündüm fakat parça parça sistem toplamanın pek de mantığı kalmamış hazır sistemler çok daha uyguna geliyor diye şimdilik vazgeçtim ve 1650s ekran kartımla bir süre daha idare etmeye karar verdim. 2. El Ryzen 5 1600af tarzı bi işlemci almayı düşünüyorum ekran kartını rahatlıkla beslesin diye. Fakat anakart konusunda çelişkideyim, 2.el b450m anakartlar absürt fiyatlara satılıyor. A320ler de keza öyle.
Asrock marka B450M-HDV R4.0 modelini 0 almak sizce mantıklı mı? Üstüne biraz daha koyup MSI B450M A PRO MAX almanın anlamı var mı? Ya da bütçeyi daha düşük tutup a320n alıp günü kurtarsan daha mı iyi olur? Tavsiyelerinizi bekliyorum
Asrock marka B450M-HDV R4.0 modelini 0 almak sizce mantıklı mı? Üstüne biraz daha koyup MSI B450M A PRO MAX almanın anlamı var mı? Ya da bütçeyi daha düşük tutup a320n alıp günü kurtarsan daha mı iyi olur? Tavsiyelerinizi bekliyorum