Neler Yeni

Geely Familia 1.5 İyi midir?

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Annem diyor ki
46.000TL dünyanın parası en az 2000 model olsun. O paraya 96 model araba almam.
Valla haklılar . Ama bunu bana dememeleri lazım . Ekonomimiz ortada . Ne diyim taksi çıkması albea bakın en azından araba . Yeni motor yapıldıysa birde düzgünse ben olsam alırdım.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Astra G Kasa bakın.
Annesi tipini beğenmemiş birde 96 model arabaya o parayı vermem demiş . Haklı ama ekonomi ortada . 2017 de ağır hasar kayıtlı 2013 1. 5 joy fluenceyi 43 bine verdik sattığımız adam başkasına 55e verdi şuan araba site içinde 95 diyorlar . Ben nereden geldiğini biliyorum arabanın komple babamla beraber topladık hatta . Bana kalırsa geelyi almayın paranızı da çöpe atmayın.
Ya taksi çıkması albea bakın ya da siena falan bakın.
Clio 1.4 rxt rte de bakabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Astra G Kasa bakın.

Bugün benim kafa uçuyor hshs. Astra g diye f atmışım kb

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Annesi tipini beğenmemiş birde 96 model arabaya o parayı vermem demiş . Haklı ama ekonomi ortada . 2017 de ağır hasar kayıtlı 2013 1. 5 joy fluenceyi 43 bine verdik sattığımız adam başkasına 55e verdi şuan araba site içinde 95 diyorlar . Ben nereden geldiğini biliyorum arabanın komple babamla beraber topladık hatta . Bana kalırsa geelyi almayın paranızı da çöpe atmayın.

Geely neden önermiyorsunuz ?

Astra G Kasa bakın.

Bunun 1.7 veya 1.4 motoru alınır mı ? Bütçemize bu arabanın onları var düzgün olarak. @Denizgezen

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Bunun 1.7 veya 1.4 motoru alınır mı ? Bütçemize bu arabanın onları var düzgün olarak. @Denizgezen
Geely satamazsınız elinizde kalır .
Parçasını bulamazsınız.
Zaten ilandakilerin çoğu da dökülüyor alan da eşşek niyetine alıyor.
1.7 opel almayın çok yakar. Ustamın bir lafı var 1.7 opel motoru hakkında .
Alan yok satanı ...... ,Alan pişman almayan yürüyerek gidiyor.
Sadece ayağınızı yerden keser . 1.7 lerin genel olarak içinden geçiyorlar 1.4 bulursanız alın

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Annenin ağzına bakarsan araç almaz zor.

1.6 ve 1.4`ü var 1.6`sını alın kesinlikle

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Annenin ağzına bakarsan araç almaz zor.

1.6 ve 1.4`ü var 1.6`sını alın kesinlikle
Aynen . 1.4 te alınabilir ama 1.6 daha iyi olur sizin için . Alın astra g en iyisi. Geely falan uğraşmayınn

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Mustafacan Mermer
Instagram
canmermer06
Palio da albea da karıştırdım ya hani . O yüzden öyle yazdım

Al daha iyi . 1.4 klimalı hidrolik direksiyon ön iki cam otomatik yeter . Geely gibi parçasını bulamadığın alınca son sahibi gibi olacağın araba değil en azından.

Daha geniş olsun sedan olsun dersen de siena bakabilirsin.
Komple boyalı branda yanığından demiş araba düzgün duruyor bir şey olduğunu sanmam . Hemde 1.6 topundan iyi gider
O 1.4 motor alınmaz harbi kötü. Vites oranları şehir içinde iyi olsun diye kısa oranlı 5. vites 2000 devirle araba gitmiyor gibi ve uzun yolda çok yakıyor bundan dolayı. 1.2 16V ya da 1.3 M-jet (EGR+DPF iptal) gayet güzel gider.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
O 1.4 motor alınmaz harbi kötü. Vites oranları şehir içinde iyi olsun diye kısa oranlı 5. vites 2000 devirle araba gitmiyor gibi ve uzun yolda çok yakıyor bundan dolayı. 1.2 16V ya da 1.3 M-jet (EGR+DPF iptal) gayet güzel gider.
Hocam babam senede zibilyon tane araba değiştiriyor bazen benimde kafam karışıyor. 1.4lerin şanzımanını bilmiyorum bizde 1.2 vardı yetiyordu da 4 kişiyiz zaten ama çok özel arabaydı benim için birazda hikayesi var özelden anlatabilirim isterseniz .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,533
Üyeler
166,225
Son üye
General47
Top Bottom