Neler Yeni

Geely Marka Aracın Bildiğiniz Kronik Sorunları Var mı?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,723
İsim
Emre
Discord
necromancerr
chery ile bu bir mi? bunun parçalarının toyota ile benzerliği var bilmiyorsan yazma allah aşkına
Hocam parçası zor bulunur bi kazaya karışsanız kaporta masrafı ayrı parça bulması ayrı parçayı getirtmesi ayrı dert olur üstüne satmasıda zor olur türkiyenin marmara ve ege taraflarında o arabadan 5-10 tane anca görmüşümdür şu zamana kadar (düzenli her sene Çanakkaleye duruma göre izmire falanda gidiyorum)

zeynelhm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Zeynel Ham
İlgilendiği Kategoriler
Piyade Tüfekleri - Av Tüfekleri
Instagram
zeynelhm
Hocam parçası zor bulunur bi kazaya karışsanız kaporta masrafı ayrı parça bulması ayrı parçayı getirtmesi ayrı dert olur üstüne satmasıda zor olur türkiyenin marmara ve ege taraflarında o arabadan 5-10 tane anca görmüşümdür şu zamana kadar (düzenli her sene Çanakkaleye duruma göre izmire falanda gidiyorum)
Türkiyede Çok Satmadı zaten görmemen normal. Parçalarının Önemli Bir Kısmı Toyotadan ( Parçaları uyuyor) zaten. Satması Benim için sorun değil kolay satacak tanıdıklarım var

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,723
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Türkiyede Çok Satmadı zaten görmemen normal. Parçalarının Önemli Bir Kısmı Toyotadan ( Parçaları uyuyor) zaten. Satması Benim için sorun değil kolay satacak tanıdıklarım var
Kaporta tarafı sorun olur orjinal parçası zor bulunur mekanik parçaları uyuyor evet gönlünüze yatıyorsa eğer alın derim

emre_ç

80+
Parçalarının çoğu Toyota ile uyarsa o zaman niye kronik sorunu var mı diye soruyorsun ki

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
yollarda bir tane sağlam geely marka araç görmedim. hepsi yıkık dökük duruyo kapıların arasına el girer resmen. işçilik 0 malzeme kalitesi 0. kesinlikle uzak durulması gereken bi marka

zeynelhm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Zeynel Ham
İlgilendiği Kategoriler
Piyade Tüfekleri - Av Tüfekleri
Instagram
zeynelhm
Parçalarının çoğu Toyota ile uyarsa o zaman niye kronik sorunu var mı diye soruyorsun ki
Sanayi ile uğraşacak vaktim olmuyor. Kronik sorunu çok olan arabayı neden alayım ki isterse parçası milyonlarca olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaporta tarafı sorun olur orjinal parçası zor bulunur mekanik parçaları uyuyor evet gönlünüze yatıyorsa eğer alın derim
bütçeye göre bu geliyor ondan konu açtım

Top Bottom