serwintes
80+ Gold
buyur al senchery ile bu bir mi? bunun parçalarının toyota ile benzerliği var bilmiyorsan yazma allah aşkına
buyur al senchery ile bu bir mi? bunun parçalarının toyota ile benzerliği var bilmiyorsan yazma allah aşkına
Hocam parçası zor bulunur bi kazaya karışsanız kaporta masrafı ayrı parça bulması ayrı parçayı getirtmesi ayrı dert olur üstüne satmasıda zor olur türkiyenin marmara ve ege taraflarında o arabadan 5-10 tane anca görmüşümdür şu zamana kadar (düzenli her sene Çanakkaleye duruma göre izmire falanda gidiyorum)chery ile bu bir mi? bunun parçalarının toyota ile benzerliği var bilmiyorsan yazma allah aşkına
Türkiyede Çok Satmadı zaten görmemen normal. Parçalarının Önemli Bir Kısmı Toyotadan ( Parçaları uyuyor) zaten. Satması Benim için sorun değil kolay satacak tanıdıklarım varHocam parçası zor bulunur bi kazaya karışsanız kaporta masrafı ayrı parça bulması ayrı parçayı getirtmesi ayrı dert olur üstüne satmasıda zor olur türkiyenin marmara ve ege taraflarında o arabadan 5-10 tane anca görmüşümdür şu zamana kadar (düzenli her sene Çanakkaleye duruma göre izmire falanda gidiyorum)
Kaporta tarafı sorun olur orjinal parçası zor bulunur mekanik parçaları uyuyor evet gönlünüze yatıyorsa eğer alın derimTürkiyede Çok Satmadı zaten görmemen normal. Parçalarının Önemli Bir Kısmı Toyotadan ( Parçaları uyuyor) zaten. Satması Benim için sorun değil kolay satacak tanıdıklarım var
Parçalarının çoğu Toyota ile uyarsa o zaman niye kronik sorunu var mı diye soruyorsun kiTürkiyede Çok Satmadı zaten görmemen normal. Parçalarının Önemli Bir Kısmı Toyotadan ( Parçaları uyuyor) zaten. Satması Benim için sorun değil kolay satacak tanıdıklarım var
Sanayi ile uğraşacak vaktim olmuyor. Kronik sorunu çok olan arabayı neden alayım ki isterse parçası milyonlarca olsunParçalarının çoğu Toyota ile uyarsa o zaman niye kronik sorunu var mı diye soruyorsun ki
bütçeye göre bu geliyor ondan konu açtımKaporta tarafı sorun olur orjinal parçası zor bulunur mekanik parçaları uyuyor evet gönlünüze yatıyorsa eğer alın derim