GeForce İle Warzone Oynanır Mı ?

Rizacan67

80+
Reaksiyon skoru
26
Arkadaşlar merhaba,

Bilgisayarım yeterince güçlü olmadığı ve bütçem de kısıtlı olduğu için bu yöntemi kullanarak oynamayı düşünüyorum. İnternet hızım 100 Mbps. Bu şartlar altında akıcı ve iyi bir oyun deneyimi yaşar mıyım emin değilim. Özellikle FPS türü oyunlarda anlık tepkiler çok önemli olduğu için bu yöntemin performansa nasıl bir etkisi olur, açıkçası bunu bilmiyorum.

geforce sadece marka ismi bize model lazım örnek olarak gtx1650 rtx2060 gibi olmalı

ekran kartının ve işlemcinin ne olduğunu bilmeden yorum yapamam maalesef
Geforce now aldığımızda sabit bir şey vermiyor mu en üst paketi aldığımda RTX 4080 vereceğini söylemişler. Benim sorum ama bununla ilgili değil oyunda geçikme yaşar mıyım ve bu şekilde iyi oynamak mümkün mü

İlk zamanlarında 100 mbps ile bı kaç oyun denemiştim 100 le çok iyi çalışmıyor gibiydi şuan nasıldır bilmem

İlk zamanlarında 100 mbps ile bı kaç oyun denemiştim 100 le çok iyi çalışmıyor gibiydi şuan nasıldır bilmem
Ben bir kaç oyun denemiştim sıkıntı yok ama FPS oyunlarında nasıl oluyor onu bilmiyorum. FPS oyunları anlık tepki gerektiği için başka bir bilgisayardan oynamak sıkıntı yaratır mı acaba

Geforce now aldığımızda sabit bir şey vermiyor mu en üst paketi aldığımda RTX 4080 vereceğini söylemişler. Benim sorum ama bununla ilgili değil oyunda geçikme yaşar mıyım ve bu şekilde iyi oynamak mümkün mü
bende ekran kartı olan geforce anladım :)

Ben bir kaç oyun denemiştim sıkıntı yok ama FPS oyunlarında nasıl oluyor onu bilmiyorum. FPS oyunları anlık tepki gerektiği için başka bir bilgisayardan oynamak sıkıntı yaratır mı acaba
Evet yaratıyor. Ben 50mbps ile denemiştim zamanında alışınca çok da kötü gelmiyor ama istediğin gibi oynayamazsın o gecikmeyle. Ücretsiz sürümle deneyebiliyorsan dene ona göre al bence.

Geri