Neler Yeni

GeForce Now 149 TL Değer Mi?

bencede ama sen bilirisn
İlk deneyimim fena değildi. Bir süre daha ücretsiz paketi kullanırım. Bulanıklık falan giderse veya azalırsa almayı düşünüyorum. Online oyun oynamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki bir sourm daha var, GeForce Now benzeri böyle bulut oyun sistemi var mı önerdiğiniz?

Son düzenleme:

Murat55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Murat Tan Meydan
İlk deneyimim fena değildi. Bir süre daha ücretsiz paketi kullanırım. Bulanıklık falan giderse veya azalırsa almayı düşünüyorum. Online oyun oynamıyorum.

Peki bir sourm daha var, GeForce Now benzeri böyle bulut oyun sistemi var mı önerdiğiniz?
kusura bakma geç gördüm benzer servisler var ama çoğu tr de yok tr için en iyisi geforce now olsada hala çok yetersiz ama online oyun oynamam diyorsunuz o yüzden düşünülebilir belki ancak fiyatı da pek uygun şahsen ben tavsiye etmem ama siz bilirsiniz

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
O internete değmez. Çamur gibi görüntüde oynamak istiyorsan olur.

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Az önce ücretsiz hesap ile deneyimledim. 2-3 kere drop yedim. Onun haricinde görüntü arada bir çamurlaştı. ETS 2 oynadım. CS:GO da oynayacaktım şansınma sıra 45 kişiden 160 kişiye fırladı.Bu internet ile rahat denebilecek seviyede oynadım.

Alıntıyı görüntüle

Modem uzakta olduğu için WiFi ile bağlanıyorum. 3 aylık almayı düşünüyorum. Beğenirsem yaz tatilinde tekrar alırım. Hafta içi gelip internet paketini değişitirecekler. Yani dediklerine göre hız artacakmış. GeForce Now almaya değer mi?

Sanırsam drop ve görüntü çamurlaşması internetim ile alakalı
22 mbps netim var apex oynatmıo

Erda Yıldırım

80+ Gold
Az önce ücretsiz hesap ile deneyimledim. 2-3 kere drop yedim. Onun haricinde görüntü arada bir çamurlaştı. ETS 2 oynadım. CS:GO da oynayacaktım şansınma sıra 45 kişiden 160 kişiye fırladı.Bu internet ile rahat denebilecek seviyede oynadım.

Alıntıyı görüntüle

Modem uzakta olduğu için WiFi ile bağlanıyorum. 3 aylık almayı düşünüyorum. Beğenirsem yaz tatilinde tekrar alırım. Hafta içi gelip internet paketini değişitirecekler. Yani dediklerine göre hız artacakmış. GeForce Now almaya değer mi?

Sanırsam drop ve görüntü çamurlaşması internetim ile alakalı
benim gibi laptop veya çöp bilgisayarın varsa bence al ben 30nisanda alıcam

benim gibi laptop veya çöp bilgisayarın varsa bence al ben 30nisanda alıcam
ama internet düzelince al

Blancon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Blancon Gercek
bazı arkadaşlar internetim mükkemmel ama görüntü çöp dedi orta seviyeli bir internetim var çokda rahat oynuyorum

internetin kötü bence alma -

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu sorun tek bende mi oldu ya :oops:
O indirme olayı başka bir şey. Bağlandığın sunucuya indiriyorsun kendi bilgisayarına değil. Bağlandığın sunucuda muhtemelen ilk defa Fortnite indiriliyordu. Fortnite indirilmiş bir sunucuda olsaydın yüklemeden direkt girerdin. Bir sorun yok yani.

Random212

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yiğit
Hayır kesinlikle hayır 100mbs internetim var ona rağmen oyunlarda felaket bi bulanıklık var ve hayvan gibi gecikme süresi var
Ben 50 megabit ile oynuyorum mobilden hiçbir sıkıntı olmuyor sadece internete birileri girdiğinde 3 5 saniye görüntü bulanıklaşıyor

Robocyber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Emre Tok
Ben 50 megabit ile oynuyorum mobilden hiçbir sıkıntı olmuyor sadece internete birileri girdiğinde 3 5 saniye görüntü bulanıklaşıyor
wi fi den 50mbs alıyorsanız normal ama inanın bana oyun oynuyoken o 3 5 saniye bulanıklaşma bile çok sıkıntılı oluyor

Top Bottom