GeForce Now Alınır Mı?

ReyMysterio619

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
452
Laptop ekran kartsız o yüzden sınırlı sayıda oyunu yüksek grafiklerde oynayabiliyorum. Para sorun değil. Sizce alınır mı? İnternet hızım sabit 100mbps. Kasar mı internetten dolayı. LAN kablosuyla kullanıyorum. Bir de oyun önerisi yapabilir misiniz?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Laptop ekran kartsız o yüzden sınırlı sayıda oyunu yüksek grafiklerde oynayabiliyorum. Para sorun değil. Sizce alınır mı? İnternet hızım sabit 100mbps. Kasar mı internetten dolayı. LAN kablosuyla kullanıyorum. Bir de oyun önerisi yapabilir misiniz?
İnternetiniz yeterli olur 35mbs altına düşmediği sürece sıkıntı yok

Peki istediğim ayarda oynayabiliyorum değil mi yoksa oyunun ayarlarını internet hızına göre mi ayarlamam lazım
İnternet hızına bağlı diye biliyorum ama sizin internetiniz çok hızlı yani ultra açarsınız gibi

Premiumda 3000 serisi ekran kartları vardı sanırım. Rahat bir şekilde oynarsınız
Founders edition alıcam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Founders edition alıcam.
İsmi böyleydi yanlış hatırlıyor da olabilirim.

Premiumda 3000 serisi ekran kartları vardı sanırım. Rahat bir şekilde oynarsınız
Teşekkürler. Galiba şöyle bir olay var doğru mu? Oyunun normal boyutundan daha az bir indirme yaptırıyor.

Founders edition alıcam.

İsmi böyleydi yanlış hatırlıyor da olabilirim.

Teşekkürler. Galiba şöyle bir olay var doğru mu? Oyunun normal boyutundan daha az bir indirme yaptırıyor.
İndirme yapmıyorsunuz oyunu satın almanız yeterli

Geforce now a vereceğin parayla evkur dan taksitle ekran kartı al

Alınır.

Geri