Neler Yeni

GeForce Now Alınır Mı?

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Laptop ekran kartsız o yüzden sınırlı sayıda oyunu yüksek grafiklerde oynayabiliyorum. Para sorun değil. Sizce alınır mı? İnternet hızım sabit 100mbps. Kasar mı internetten dolayı. LAN kablosuyla kullanıyorum. Bir de oyun önerisi yapabilir misiniz?
Para sorun değilse neden yeni bir laptop almıyorsun?

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Dostum oyuncu PC si ağır geliyor. İşyerinde oyun oynamadığımda fan da döndüremem. Zaten halihazırda evde 6800xt sistemim var.
Daha iyi oyunlar oynamak istiyorsan tabikide alabilirsin yani.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Laptop ekran kartsız o yüzden sınırlı sayıda oyunu yüksek grafiklerde oynayabiliyorum. Para sorun değil. Sizce alınır mı? İnternet hızım sabit 100mbps. Kasar mı internetten dolayı. LAN kablosuyla kullanıyorum. Bir de oyun önerisi yapabilir misiniz?
Alinir .Kendim de bir zamanlar kullanıyordum .Crysis varsa Crysis serisini oynayabilirsin

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Kesinlikle alınır. İnternet sorun değil en 24, 35mbps kullandım şu anda da 75kullanıyorum. Sıkıntı yaşamamıştım hep Wi-Fi. Eğer 5G değilse almanı önermem çok fark ediyor 5g

etnetalw

80+ Bronze
24mbps pakete
1080p 60fps Millenicom ile denedim videom var. Sorunsuzdu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,978
Üyeler
165,098
Son üye
Archeuscaine
Top Bottom