J.Sparrow
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,475
mantıklı btw.Geforce now a vereceğin parayla evkur dan taksitle ekran kartı al
mantıklı btw.Geforce now a vereceğin parayla evkur dan taksitle ekran kartı al
Para sorun değilse neden yeni bir laptop almıyorsun?Laptop ekran kartsız o yüzden sınırlı sayıda oyunu yüksek grafiklerde oynayabiliyorum. Para sorun değil. Sizce alınır mı? İnternet hızım sabit 100mbps. Kasar mı internetten dolayı. LAN kablosuyla kullanıyorum. Bir de oyun önerisi yapabilir misiniz?
Dostum oyuncu PC si ağır geliyor. İşyerinde oyun oynamadığımda fan da döndüremem. Zaten halihazırda evde 6800xt sistemim var.Para sorun değilse neden yeni bir laptop almıyorsun?
Daha iyi oyunlar oynamak istiyorsan tabikide alabilirsin yani.Dostum oyuncu PC si ağır geliyor. İşyerinde oyun oynamadığımda fan da döndüremem. Zaten halihazırda evde 6800xt sistemim var.
Evkurda ekran kartı varsa atsanaGeforce now a vereceğin parayla evkur dan taksitle ekran kartı al
Alinir .Kendim de bir zamanlar kullanıyordum .Crysis varsa Crysis serisini oynayabilirsinLaptop ekran kartsız o yüzden sınırlı sayıda oyunu yüksek grafiklerde oynayabiliyorum. Para sorun değil. Sizce alınır mı? İnternet hızım sabit 100mbps. Kasar mı internetten dolayı. LAN kablosuyla kullanıyorum. Bir de oyun önerisi yapabilir misiniz?
Kesinlikle alınır. İnternet sorun değil en 24, 35mbps kullandım şu anda da 75kullanıyorum. Sıkıntı yaşamamıştım hep Wi-Fi. Eğer 5G değilse almanı önermem çok fark ediyor 5gLaptop ekran kartsız o yüzden sınırlı sayıda oyunu yüksek grafiklerde oynayabiliyorum. Para sorun değil. Sizce alınır mı? İnternet hızım sabit 100mbps. Kasar mı internetten dolayı. LAN kablosuyla kullanıyorum. Bir de oyun önerisi yapabilir misiniz?
24mbps paketeLaptop ekran kartsız o yüzden sınırlı sayıda oyunu yüksek grafiklerde oynayabiliyorum. Para sorun değil. Sizce alınır mı? İnternet hızım sabit 100mbps. Kasar mı internetten dolayı. LAN kablosuyla kullanıyorum. Bir de oyun önerisi yapabilir misiniz?