GEFORCE NOW BANT GENİŞLİĞİ!!!

Reaksiyon skoru
9
İyi akşamlar. Geforce Now da internet için test yaptım ve bant genişliği hariç her şey mükemmel. Bant genişliği min 15Mbps olması gerekiyor fakat benim internet hızım 10Mbps hangi konuda sıkıntı yaşayacağım acaba yardımcı olabilir misiniz ? Teşekkürler.

ben 100mbps ile 4l oynarmıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anlat
geforce now içinden ayarları açman ve sağ attan kaiteyi manuel yapmalısın (zaten kimse otomatikte kullanmayı tavsiye etmiyor) ardından çözünürlüğü 720p kare sayısınıysa 30 fps ye alıyorsun ve yukarıdaki internet barını en uca yani 50 ye çekiyorsun ve her şey bitmiş oluyor sonra oyunlarına girip rahatça oynayabilirsin , sen 30 fps yaptığımıza bakma oldukça akıcı gözüküyor gene
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olur teşekkür ederim.
geforce now içinden ayarları açman ve sağ attan kaiteyi manuel yapmalısın (zaten kimse otomatikte kullanmayı tavsiye etmiyor) ardından çözünürlüğü 720p kare sayısınıysa 30 fps ye alıyorsun ve yukarıdaki internet barını en uca yani 50 ye çekiyorsun ve her şey bitmiş oluyor sonra oyunlarına girip rahatça oynayabilirsin , sen 30 fps yaptığımıza bakma oldukça akıcı gözüküyor gene

Geri