Geforce now berbat deneyim

kevkeb81

80+
Reaksiyon skoru
6
yine geforce now artık cidden yaptıkları fazla oldu bugün yeni bir sorunla daha karşılaştım normalde ekran çözünürlüğüm 1920x1080 16:9 ken geforce now da bu değere tıklayamiyorum 1 saat öncesine kadar böyle değildi buda yeni çıktı ve oyunu oyna diyince ağ hatası veriyor internetim iyi olmasına rağmen artık yapıcak bişey kalmamıştır değilmi? önceki konularıma bakarsanız son direnişi yapmak üzereyim

75 mbps internetim var ve durumumu güzelce anlattım canlı desteğe 1 saat deneme verdiler işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

geforce now u çözmem lazım
Reis nası deneme aldın ya 400 liram boşa gitsin istemiyorum

Reis nası deneme aldın ya 400 liram boşa gitsin istemiyorum
kral canlı destek var oradan istedim bak benşahsen şey yazdım merhaba benim ülkemdeki ekonomi çok kötü o yüzden bu fiyat bana fazla deneme sürümü alabilirmiyim 1 saatte olsa fln bu tarz şeyler yazdım ama ülke ekonomisinden kesin bahsettim ayrıca 1 saat veriyolar ve ingilizce konuşman gerekiyor

kral canlı destek var oradan istedim bak benşahsen şey yazdım merhaba benim ülkemdeki ekonomi çok kötü o yüzden bu fiyat bana fazla deneme sürümü alabilirmiyim 1 saatte olsa fln bu tarz şeyler yazdım ama ülke ekonomisinden kesin bahsettim ayrıca 1 saat veriyolar ve ingilizce konuşman gerekiyor
Oha denicem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,205
Üyeler
183,075
Son üye
walith
Geri