Neler Yeni

Öneri Geforce now deneyimim

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Hakan aydın
35mbps internet i5 2. Nesil 4gb ram 1gb ekran kartı laptoptan basic plan ile oynuyorum , sabahları saat 6.30 ile 10 arası max 25-50 kişi oluyor ve 5-10 dk içinde sıra size geliyo , rainbow six siege oynuyorum ve hiç takılma donma yok gecikme hiç yok ateş tuşuna bastığım anda oyun tepki veriyo sanki kendi bilgisayarıma yüklüymüş gibi oynuyorum , bazen görüntü kalitesi kısa süreliğine düşüyor ve o anda sağda internet ile alakalı bi uyarı oluyo onun dışında geyrt iyi herkese tavsiye ederim sabah 2 saat oyun oynayıp sonra dersime geçiyorum uzun zamandır oyun oynamıyordum ilaç gibi geldi ama tek ve en büyük dezavantaj sabah saatleri dışında 500 kişi sıra oluyo ve sıra en az 1 saatte size geliyor (kapasite dolu diyorsa çık gir yaparak sıraya girebilirsiniz) tabi bu duruma çözüm olarak para ödemek var ama zaten bu sistemi parası olmadığı için iyi pc alamayanlar kullanıyo buna nasıl para versinler , ama sabahları kullanmak gayet güzel incelemem bu kadardı yardımcı olabildiysem ne mutlu bana herkese iyi forumlar

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
35mbps internet i5 2. Nesil 4gb ram 1gb ekran kartı laptoptan basic plan ile oynuyorum , sabahları saat 6.30 ile 10-11 arası max 25-50 kişi oluyor ve 5-10 dk içinde sıra size geliyo , rainbow six siege oynuyorum ve hiç takılma donma yok gecikme hiç yok ateş tuşuna bastığım anda oyun tepki veriyo sanki kendi bilgisayarıma yüklüymüş gibi oynuyorum , bazen görüntü kalitesi kısa süreliğine düşüyor ve o anda sağda internet ile alakalı bi uyarı oluyo onun dışında geyrt iyi herkese tavsiye ederim sabah 2 saat oyun oynayıp sonra dersime geçiyorum uzun zamandır oyun oynamıyordum ilaç gibi geldi ama tek ve en büyük sorun sabah saatleri dışında 500 kişi sıra oluyo ve sıra en az 1 saatte size geliyor (kapasite dolu diyorsa çık gir yaparak sıraya girebilirsiniz) tabi bu duruma çözüm olarak para ödemek var ama zaten bu sistemi parası olmadığı için iyi pc alamayanlar kullanıyo buna nasıl para versinler , ama sabahları kullanmak gayet güzel incelemem bu kadardı yardımcı olabildiysem ne mutlu bana herkese iyi forumlar
sıra bir sorun değildir zaten o bedava sürüm denemeniz içindir ondan şikayetçi olmanız pek mantıklı değil yani he fiyat çok pahalı ona lafım yok ama bedava kullanırken sıra bir sorun değil bir dezavantajdır bu arada çözünürlük düşme sorununu internetinizin sabit bir değere sabitliyerek kurtulabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Hakan aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sıra bir sorun değildir zaten o bedava sürüm denemeniz içindir ondan şikayetçi olmanız pek mantıklı değil yani he fiyat çok pahalı ona lafım yok ama bedava kullanırken sıra bir sorun değil bir dezavantajdır bu arada çözünürlük düşme sorununu internetinizin sabit bir değere sabitliyerek kurtulabilirsiniz
Evet ücretsiz paketin dezavantajı oluyo aslında , düzelteyim teşekkür ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammed Yiğit
Selam ben konu açtım kimse cevap vermesine bende bı tuşa bastıktan 3 saniye sonra tepki veriyor chromeden oynadığım icinmi acaba 2gb ram Intel HD g645 islemci

Top Bottom