Neler Yeni

GEFORCE NOW EKRAN KARTINI GÖSTERMİYOR

SAGE

80+
Merhaba, Geforce Now'da ctr+n yapıldığında, kullanılan ekran kartı ve diğer veriler gözüküyordu. Güncelleme den sonra ekran kartı yazan yerde sadece RTX yazıyor. Google da genel bir aratma yaptım ama bu konu hakkında yazı veya bilgi bulamadım. Bilgisi olan var mı?

jaksndw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Mehmet Uygun
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Data temassızlığı olabilir.

BGSGP

80+ Bronze
Merhaba, Geforce Now'da ctr+n yapıldığında, kullanılan ekran kartı ve diğer veriler gözüküyordu. Güncelleme den sonra ekran kartı yazan yerde sadece RTX yazıyor. Google da genel bir aratma yaptım ama bu konu hakkında yazı veya bilgi bulamadım. Bilgisi olan var mı?
Türkiye üzerinden kullanıyorsan GAME+ o bilgiyi bilerek gizlediğini söylüyorlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: SAGE
Dahası  
Reaksiyon skoru
709
İsim
Hüseyin
Sana 1060 vermiş yine görmeni istemiyor :kekw:

SAGE

80+
Yurt dışı paketini satın alıp, uygulamayı ilk defa açarken VPN kullanırsanız oluyor diye biliyorum, tabi fixlenmedi ise.
Biraz göz gezdirdim de. Vpn tekrar kapandığında bulunduğunuz konumda kullanılamıyor minvalinde bir hata alınıyormuş.

BGSGP

80+ Bronze
Biraz göz gezdirdim de. Vpn tekrar kapandığında bulunduğunuz konumda kullanılamıyor minvalinde bir hata alınıyormuş.
Demek her türlü GAME- gavatlarına kitliyorlar bizi :/

Tavsiyem xCloud ya da ona alternatif bir cloud sistemi kullanmanız olacak. Ya da GFN'e vereceğiniz parayla taksitle 1060 sistem toplamanız olacak.

Herifler RTX destekli oyuna GTX 1060 veriyor, bundan menmun olacağınızı hiç zannetmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,712
Üyeler
160,433
Son üye
yatokino
Top Bottom