uyumlu olmayabilirArkadaşlar bi gamepad aldım donusturucu ile telefona takıyorum kullanamıyorum oyuna girince örnek the forest nasıl yapacağım
Kanka kol play station koluysa görmez xbox 360 kolu orijinal yada çakmaları deneyebilirsin genelde sorun çıkarmıyorlar diye biliyorumNasıl anlayacağım
çakma kol görmeye bilir orjinal xbox görür ve ps kolu da görebilirArkadaşlar bi gamepad aldım donusturucu ile telefona takıyorum kullanamıyorum oyuna girince örnek the forest nasıl yapacağım
Hocam dönüştürücü ile kötü bir kol kullanıyorum oynarken kullanamyıotum ama kol çalışıyorKanka kol play station koluysa görmez xbox 360 kolu orijinal yada çakmaları deneyebilirsin genelde sorun çıkarmıyorlar diye biliyorum
Bendede aynı problem vardı kolu daha yeni iade ettim.Hocam dönüştürücü ile kötü bir kol kullanıyorum oynarken kullanamyıotum ama kol çalışıyor
Ben bayağı bir şey denedim ama olmadı gfn de. Kolun sadece sol tarafının birazı telin arayüzünde çalışıyor sağ taraf hak getire gfn de ise tepki bile vermiyor. Ama bir gerçek var benim aldığım kol piyasadaki o çok ucuz olan dandik kollardandı1 saat once aldim iade etmeye gideyim mi hocam
Dediğin gibi aynısı oluyor sadece sok taraf çalışıyorBen bayağı bir şey denedim ama olmadı gfn de. Kolun sadece sol tarafının birazı telin arayüzünde çalışıyor sağ taraf hak getire gfn de ise tepki bile vermiyor. Ama bir gerçek var benim aldığım kol piyasadaki o çok ucuz olan dandik kollardandı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar gfn de çalışacak ucuz bir kol önerebilir misiniz??
Hocam cihazına marka ne acaba?Dediğin gibi aynısı oluyor sadece sok taraf çalışıyor