Neler Yeni

Geforce now için monitör tavsiyesi

PolarB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Arda gül
Bütçe
12000
Bende bitane ofis laptopu var valo bile açmıyor
Bunu arkadaşım için 2k ekrana bağlayıp geforcenowla oyun açtırmak istiyoruz interneti iyi çalışırmı çalışırsa 2k monitör önerebilir misiniz? 10 12k arası

Takkkql

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ahmet
Hocam 12k monitör alıp geforce nowa bel bağlıyacağınıza bu paraya ikinci elden güzel sistem dizebilirsiniz daha mantıklı olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir sıralar telefondan oynuyordum geforce now internetiniz iyiyse sıkıntı çıkmaz fakat GeForce nowda her oyun yok oyun kütüphanesi kısıtlı yeni alacağınız bir oyunu ilk başta geforceda varmı diye kontrol etmek zorunda kalırsınız. Eğer maddi durumunuz yoksa ama internetiniz iyiyse geforce gerçekten mantıklı olabilir ama monitöre o kadar para abanacağınıza güzel bir sistem dizip canınızın istediğini oynamak daha mantıklı olur.

PolarB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Arda gül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 12k monitör alıp geforce nowa bel bağlıyacağınıza bu paraya ikinci elden güzel sistem dizebilirsiniz daha mantıklı olur

Bir sıralar telefondan oynuyordum geforce now internetiniz iyiyse sıkıntı çıkmaz fakat GeForce nowda her oyun yok oyun kütüphanesi kısıtlı yeni alacağınız bir oyunu ilk başta geforceda varmı diye kontrol etmek zorunda kalırsınız. Eğer maddi durumunuz yoksa ama internetiniz iyiyse geforce gerçekten mantıklı olabilir ama monitöre o kadar para abanacağınıza güzel bir sistem dizip canınızın istediğini oynamak daha mantıklı olur.
Bence 12kya dizecegim sistemden hayır gelmez fazla bi pcye 2k da oynamak icin 40 50k da baglamak istemiyorum sahsen arkadasla böyle düsünduk ayda 500 e gforce now 4080 bide gamepass alıcaz 12kyada ekran devam edicez pc toplamaktan faha mantikli bence

Takkkql

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ahmet
Bence 12kya dizecegim sistemden hayır gelmez fazla bi pcye 2k da oynamak icin 40 50k da baglamak istemiyorum sahsen arkadasla böyle düsünduk ayda 500 e gforce now 4080 bide gamepass alıcaz 12kyada ekran devam edicez pc toplamaktan faha mantikli bence

12-13k bütceyle
kasa, psu, anakart, ssd sıfır
ekran kartı, ram, işlemci ikinci elden

sistem dizdim rx 570 8gb ryzen 5 2600 var valo 200-250 fps alıyorum ve detroit become humanda 50-60 fps alıyorum ve çoğu oyunu akıcı oynatıyor benim için yeterli fakat anladığım kadarıyla sizin için yeterli değil.

Öyleyse aylık 500-600 vermeyi gözden çıkardıysanız boosteroid adlı cloud gaming sitesine bakabilirsiniz geforcedan daha iyi, kütüphanelerinde neredeyse her oyun var, en azından hdd kullanmıyorlar uzun sürede sizi daha mutlu eder bence.

Son düzenleme:

PolarB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Arda gül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
12-13k bütceyle
kasa, psu, anakart, ssd sıfır
ekran kartı, ram, işlemci ikinci elden

sistem dizdim rx 580 8gb ryzen 5 2600 var valo 200-250 fps alıyorum ve detroit become humanda 50-60 fps alıyorum ve çoğu oyunu akıcı oynatıyor benim için yeterli fakat anladığım kadarıyla sizin için yeterli değil.

Öyleyse aylık 500-600 vermeyi gözden çıkardıysanız boosteroid adlı cloud gaming sitesine bakabilirsiniz geforcedan daha iyi, kütüphanelerinde neredeyse her oyun var, en azından hdd kullanmıyorlar uzun sürede sizi daha mutlu eder bence.
Sağol ustam ya kücüklügümden beri hayalimdi kendi bilgisayarım olsun diye ama foyatlar uçmuş bende boyle bir çözüm bulayım dedim 2k alıp 2kda oynamak için istiyorum bunuda

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
12k ya degilde 15k ya falan gunumuz oyunlarini yeterli seviyede oynaticak iyi bi ikinci el sistem toplarsin geforce nowdan iyi olacaktir orda 4080 deselerde sonuca online sistem gecikme sorun takilmalar illa olacaktir diyelim internetin kotu oldugu gune denk geldiniz oyun zevkiniz kalmaz ayrica geforce nowun kutuphanesi gelisse de hala yeterli degil bence

Takkkql

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ahmet
Sağol ustam ya kücüklügümden beri hayalimdi kendi bilgisayarım olsun diye ama foyatlar uçmuş bende
hocam hayaliniz ise gerçekleştirin 12k çıkabiliyorsanız zaten sistem dizersiniz
12k ya degilde 15k ya falan gunumuz oyunlarini yeterli seviyede oynaticak iyi bi ikinci el sistem toplarsin
Arkadaşın dediği gibi,
Bence fiyatlar dahada artmadan ikinci elden güzel bir sistem dizersiniz arkadaşınızla, diyelimki aylar geçti ve artık oyun oynama hevesiniz kalmadı bilgisayarı iyi fiyata satarsınız fakat cloud gamingde öyle bir şansınız yok diyelimdi aylık 500tl diyorsunuz(şuanlık 500 sonradan artabilir) 1 sene oynarsanız cebinizden 6k çıkar ve sonrasında elle tutulacak hiçbirşey olmaz elinizde, ki zaten monitör için 13k vericeksiniz üstüne birde üyelik ücreti ekleyince işin içinden 20kdan aşşa çıkamıyorsunuz bu paralara çok güzel sistem dizersiniz. Parada sizin alacak olanda oynayacak olanda sizsiniz kararda sizin hocam bu yazdıklarım benim düşüncem.

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Bay fahare
12kya sıfır b550 5600 16ram PSU kasa ikinci el 580 aldım bence piyadan haberiniz yok hem 2k monitör alsan bile paket yukseltmen gerek normal plan 1080 diye hatırlıyorum şuan belki bu dediklerim zor toplarsın ama rahat 2600 b450 580 toplanır o paraya

Takkkql

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ahmet
orda 4080 deselerde sonuca online sistem gecikme sorun takilmalar illa olacaktir diyelim internetin kotu oldugu gune denk geldiniz oyun zevkiniz kalmaz ayrica geforce nowun kutuphanesi gelisse de hala yeterli degil bence
hocam kütüphaneyi gecikmeleri boşverin adamlar rtx garantili paketlerinde 2060dan kötü ekran kartlarını dayıyordu çoğu sistemlerinde hdd var türkiyede sağlam cloud gaming şirketi yok diye kafalarına göre takılıyorlar keşke sağlam birileri çıksada bu iş nası hakkıyla yapılır gösterse

12kya sıfır b550 5600 16ram PSU kasa ikinci el 580 aldım bence piyadan haberiniz yok hem 2k monitör alsan bile paket yukseltmen gerek normal plan 1080 diye hatırlıyorum şuan belki bu dediklerim zor toplarsın ama rahat 2600 b450 580 toplanır o paraya
üst kısımda bende yazdım hocam 13k civarına çoğu parçaları sıfır sistem dizdim gayette memnunum

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Alper Uğurcan
Bende bitane ofis laptopu var valo bile açmıyor
Bunu arkadaşım için 2k ekrana bağlayıp geforcenowla oyun açtırmak istiyoruz interneti iyi çalışırmı çalışırsa 2k monitör önerebilir misiniz? 10 12k arası
Tavsiyem laptopu formatlayip satin masaustu kasa toplayin

PolarB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Arda gül
Tavsiyem laptopu formatlayip satin masaustu kasa toplayin
Hocam laptop cok eski yani 1k bile etmeyebilir
hocam kütüphaneyi gecikmeleri boşverin adamlar rtx garantili paketlerinde 2060dan kötü ekran kartlarını dayıyordu çoğu sistemlerinde hdd var türkiyede sağlam cloud gaming şirketi yok diye kafalarına göre takılıyorlar keşke sağlam birileri çıksada bu iş nası hakkıyla yapılır gösterse

üst kısımda bende yazdım hocam 13k civarına çoğu parçaları sıfır sistem dizdim gayette memnunum
kanka valla haklısın bide ben sadece monitör almayı düşünüyorum diye 1 parcaya okadar yukselttim fiyatı yani ikinci elde 20k ya r5 5600
B550 rx7600 lü sistem toplayacaktım ama dediğim gibi birden toplu para vermek istemiyorum 3 4 senedir bilgisayar alıp oyun oynuyacam diye para biriktiriyorum tekte vermeye elim gitmiyor suanda XD

Takkkql

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ahmet
Hocam laptop cok eski yani 1k bile etmeyebilir

kanka valla haklısın bide ben sadece monitör almayı düşünüyorum diye 1 parcaya okadar yukselttim fiyatı yani ikinci elde 20k ya r5 5600
B550 rx7600 lü sistem toplayacaktım ama dediğim gibi birden toplu para vermek istemiyorum 3 4 senedir bilgisayar alıp oyun oynuyacam diye para biriktiriyorum tekte vermeye elim gitmiyor suanda XD
Uzun zamandır hayalim olan motor için 3-4 senedir para biriktiriyorum motor 20k ve para hazır ama elim parayı vermeye gitmiyor onun yerine 13kya motor kiralıyacağım birde motoru kullanabilmek için aylık 500tl anahtar ücreti ödeyeceğim.
Bu metini okuyun hocam size ne kadar mantıklı geliyor?

Top Bottom