Neler Yeni

Geforce now mı xcloud mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
EFECAN
sakın geforce now alma sistemleri çok yavaş xcloud kullan fakat sana ps now öneririm

BGSGP

80+ Bronze
GFN önermem. Para veriyorsun o kadar, 1060 ile oyunu kasa kasa, drop gire gire oynuyorsun.
Türkiye sunucularında öyle. Yurtdışı üyelik alırsa misler gibi oynar. Yurtdışı üyelik te zaten sadece 20 30 tl daha pahalı TR fuyatlarına göre.

Şimdi ben ikisinden birini almak istiyorum hangisi daha iyi benim için xcloud okey ama sadece gamepass oyunları var dışındaki oyunlar da var sanırım gfn de xbox oyunlarıda oluyormuş bilemiyorum xcloud daha uygun ama tr de yok
Xbox gamepass oyunlarını seviyorsan xCloud al geç, ucuza güzel. TR'de yok ama iş görür. Ha bi de klavye fare desteği yok. Gamepad ile oynayacaksın.

Yok ben black mesa, haylayf (half life) cs:go falan oynicam, klavye fare desteği de olsun diyorsan YURT DIŞI (avrupa) üyeliği al. Sakın TR sunucusu alma, besini olmayan kimyasal gibi harbi diyorum.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer
Türkiye sunucularında öyle. Yurtdışı üyelik alırsa misler gibi oynar. Yurtdışı üyelik te zaten sadece 20 30 TL daha pahalı TR fuyatlarına göre.

Xbox gamepass oyunlarını seviyorsan xCloud al geç, ucuza güzel. TR'de yok ama iş görür. Ha bi de klavye fare desteği yok. Gamepad ile oynayacaksın.

Yok ben black mesa, haylayf (half life) cs:go falan oynicam, klavye fare desteği de olsun diyorsan YURT DIŞI (avrupa) üyeliği al. Sakın TR sunucusu alma, besini olmayan kimyasal gibi harbi diyorum.
Ama gfn de oyun fiyatları sıkıntı

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Türkiye sunucularında öyle. Yurtdışı üyelik alırsa misler gibi oynar. Yurtdışı üyelik te zaten sadece 20 30 TL daha pahalı TR fuyatlarına göre.

Vpn ile pingli bir şekilde oynarken, nasıl keyif alacak? Tr sunucularında bile internetim iyi olduğu halde oinli bir biçimde oynuyordum.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer

BGSGP

80+ Bronze
Vpn ile pingli bir şekilde oynarken, nasıl keyif alacak? Tr sunucularında bile internetim iyi olduğu halde oinli bir biçimde oynuyordum.
Ne yapçam ben o zaman
Paket satın aldıktan sonra vpn'e gerek yok. Ücretsiz paket alıp dener bakar iyi mi kötü mü diye. Ben deneme sürümünde TR serverlerinden daha iyi oynuyordum. Gecikme biraz vardı, ama o da internetten internete değişir.

980mbps download a 480mbps upload internet olsa da internetin paket kaybı, pingi falan çok fazlaysa zaten bulut sistemleri aklından geçirmemeli konu sahibi.

Top Bottom