Neler Yeni

Geforce now mı xcloud mu

LastFreak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Can Ergün
Şiddetle gfn avrupa kullanmanı öneririm. Buradaki hizmet yerlerde. Xcloud bir süre kullandım fakat görüntü kalitesi olarak iyi gelmedi. Bir de Amazon Luna var fakat ülkemize kapalı. Az ülkede bulunuyor. İnternette onun da bir çözümü illaki vardır.

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Ares Blackrosa
GeForce Now kullanacaksan Avrupa sunucularından almalısın VPN ile. Tavsiye ederim.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer

BGSGP

80+ Bronze
Onda oyun almak sıkıntı şuan çok zengin biri değilim kütüphanem kötü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide şey varmış boosteroid onda da gamepass gelecekmiş
Boosteroid sıkıntı. Şöyle sıkıntı, Türkiye de yok ve deneme üyeliği yok. Yerel fiyatlandırması da yok. Türkiye de olmadığından gecikme falan rahatsız edebilir ya da etmez. 400 küsur harcayabilirim sıkıntı yok diyorsan dene.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer
Boosteroid sıkıntı. Şöyle sıkıntı, Türkiye de yok ve deneme üyeliği yok. Yerel fiyatlandırması da yok. Türkiye de olmadığından gecikme falan rahatsız edebilir ya da etmez. 400 küsur harcayabilirim sıkıntı yok diyorsan dene.
Gfn de o kadar

Bende oyun kütüphanesi yok o sıkıntı

BGSGP

80+ Bronze
GFN de deneme üyeliği olduğundan ne olacağını biliyorsun. Bunda deneme üyeliği yok, yani pişman olma ihtimalin var.

Bende oyun kütüphanesi yok o sıkıntı
O zaman, dediğiniz gibi xbox game pass oyunları da eklenecek deniyordu da daha eklenildi mi eklenilmedi mi, ne eklendi bilmiyorum. Eklenmemiş bile olabilir. (Araştırmadım, duydum sadece.) Eklendiyse boosteroid alıp deneyebilirsiniz halen mevcut xbox game pass üyeliğiniz varsa.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer
GFN de deneme üyeliği olduğundan ne olacağını biliyorsun. Bunda deneme üyeliği yok, yani pişman olma ihtimalin var.

O zaman, dediğiniz gibi xbox game pass oyunları da eklenecek deniyordu da daha eklenildi mi eklenilmedi mi, ne eklendi bilmiyorum. Eklenmemiş bile olabilir. (Araştırmadım, duydum sadece.) Eklendiyse boosteroid alıp deneyebilirsiniz halen mevcut xbox game pass üyeliğiniz varsa.
Varda sadece onun için verilmez gibi o kadar para

Şiddetle gfn avrupa kullanmanı öneririm. Buradaki hizmet yerlerde. Xcloud bir süre kullandım fakat görüntü kalitesi olarak iyi gelmedi. Bir de Amazon Luna var fakat ülkemize kapalı. Az ülkede bulunuyor. İnternette onun da bir çözümü illaki vardır.
Varda luna da oyun az hocam biraz

GeForce Now kullanacaksan Avrupa sunucularından almalısın VPN ile. Tavsiye ederim.
Hocam bende kütüphane yok xcloud ps now ve amazon luna arasındayım sanırım ucuz oyun fln alma yöntemi varsa öyle olabilir

Son düzenleme:

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Ares Blackrosa
Hocam bende kütüphane yok xcloud ps now ve amazon luna arasındayım sanırım ucuz oyun fln alma yöntemi varsa öyle olabilir

Kütüphane yoksa bilemiyorum hocam, GFN ve Boosteroid kullandım sadece ve GFN en iyisi idi (Avrupa'da ki).

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer
sakın geforce now alma sistemleri çok yavaş xcloud kullan fakat sana ps now öneririm
Bide zaten oyun almak param ps now ve xcloud var bide ps now sanırım tr olmadığı için yd kart istiyordu öyleyse kodları nereden alabilirim ps now İn yada almalımıyım

Türkiye sunucularında öyle. Yurtdışı üyelik alırsa misler gibi oynar. Yurtdışı üyelik te zaten sadece 20 30 TL daha pahalı TR fuyatlarına göre.

Xbox gamepass oyunlarını seviyorsan xCloud al geç, ucuza güzel. TR'de yok ama iş görür. Ha bi de klavye fare desteği yok. Gamepad ile oynayacaksın.

Yok ben black mesa, haylayf (half life) cs:go falan oynicam, klavye fare desteği de olsun diyorsan YURT DIŞI (avrupa) üyeliği al. Sakın TR sunucusu alma, besini olmayan kimyasal gibi harbi diyorum.
Hocam yeni haber geldi klavye fare desteği geliyormuş

Ps now nasıl hocam

phopshen

80+ Bronze
gfnyi kötüleyenler olmuş. 190 TL'ye ultimate aldım 4080 ile keyfime bakıyorum 1060lı sistemleri freede veriyorlar güzel arkadaşlarımız boş yapmış.

boosteroid için internetin iyi olması lazım ping sorunu yüzünden

xcloud nasıl işliyor bilmem gfn kötü değil

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer
gfnyi kötüleyenler olmuş. 190 TL'ye ultimate aldım 4080 ile keyfime bakıyorum 1060lı sistemleri freede veriyorlar güzel arkadaşlarımız boş yapmış.

190?

340 tl 1 aylık

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer
2. elden alıyorsun knk 190 TL güvenilir adamlar var

tr de değil.
Bilemiyorum oyun almak zor benim için

2. elden alıyorsun knk 190 TL güvenilir adamlar var

tr de değil
Tr çok mü kötü

Ne yapayım hocam?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,955
Üyeler
160,914
Son üye
AlperenBlt
Top Bottom