Neler Yeni

Geforce now mı xcloud mu

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Elvan kocer
GFN de deneme üyeliği olduğundan ne olacağını biliyorsun. Bunda deneme üyeliği yok, yani pişman olma ihtimalin var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman, dediğiniz gibi xbox game pass oyunları da eklenecek deniyordu da daha eklenildi mi eklenilmedi mi, ne eklendi bilmiyorum. Eklenmemiş bile olabilir. (Araştırmadım, duydum sadece.) Eklendiyse boosteroid alıp deneyebilirsiniz halen mevcut xbox game pass üyeliğiniz varsa
Hocam ne yapayım

BGSGP

80+ Bronze
Yapabileceklerini sıraladık zaten. Diğer konularda da belirttik. Hiçbiri sana uygun değil ise yapabileceğin bir şey yok. Kimse sana ücretsiz oyun ve bulut oyun hizmetlerde indirim kampanyası vermeyecek.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Elvan kocer
Yapabileceklerini sıraladık zaten. Diğer konularda da belirttik. Hiçbiri sana uygun değil ise yapabileceğin bir şey yok. Kimse sana ücretsiz oyun ve bulut oyun hizmetlerde indirim kampanyası vermeyecek.
Ben xcloud alcam heralde de ps now veya amazon luna mı alsam yoksa direk gfn mi diye düşünüyorum

BGSGP

80+ Bronze
Ben xcloud alcam heralde de ps now veya amazon luna mı alsam yoksa direk gfn mi diye düşünüyorum
Oyun satın aldığınız bir hesap olmadığından GFN bedava oyunlar harici işinize yaramaz. xCloud alın geçin, içinde gelen oyunlar ile 209 lira bedava. Amazon Luna hem TR'de yok hem oyun sayısı az diye biliyorum. PS NOW'da kafanıza göre tercih edebilirsiniz.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Elvan kocer
Oyun satın aldığınız bir hesap olmadığından GFN bedava oyunlar harici işinize yaramaz. xCloud alın geçin, içinde gelen oyunlar ile 209 lira bedava. Amazon Luna hem TR'de yok hem oyun sayısı az diye biliyorum. PS NOW'da kafanıza göre tercih edebilirsiniz.
Ben geleceği merak ediyorum

Ps now deneyen çok yok tr de

BGSGP

80+ Bronze
Ben geleceği merak ediyorum
Gelecek derken? Gelecekte Xbox'un batmadığı sürece (ki olamaz şu anlık en azından) sizi etkilemez ki. Şimdi alırsanız yine oyununuzu oynayacaksınız, dünyada oyun oynamak için tek tercih xCloud olduğunda da yine oyununuzu oynayacaksınız. Siz anı yaşayın boşverin. 1-2 aydır can çekişiyorsunuz onu mu aliyim bunu mu diye. Çok kasmayın hocam alın yağdırın. Artılarına eksilerine göre kendiniz karar verebilirsiniz.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Elvan kocer
Gelecek derken? Gelecekte Xbox'un batmadığı sürece (ki olamaz şu anlık en azından) sizi etkilemez ki. Şimdi alırsanız yine oyununuzu oynayacaksınız, dünyada oyun oynamak için tek tercih xCloud olduğunda da yine oyununuzu oynayacaksınız. Siz anı yaşayın boşverin. 1-2 aydır can çekişiyorsunuz onu mu aliyim bunu mu diye. Çok kasmayın hocam alın yağdırın. Artılarına eksilerine göre kendiniz karar verebilirsiniz.
Cloud anlamında dedim hocam gfn xcloud ps now luna kapışması anlamında

Dünyada son batacak firma

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Elvan kocer
Hocam ps now İn geleceğinden emin değilim

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Elvan kocer
knk gfn ve boosteroid dışındakileri bilmiyorum. gamepass alırsın 160 TL'ye oynarsın oyun
Ona pek sıcak bakmıyorum

knk gfn ve boosteroid dışındakileri bilmiyorum. gamepass alırsın 160 TL'ye oynarsın oyun
Sadece gp olarak

Ucuz oyun fln almaya yöntemi olursa anca öyle

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII
Geforce now tr fiyatı eu'dan pahalı. Türkiye'de bunu maalesef Çöpcell dolandırıcı firması yapmaktadır. HDD kullanıyorlar yüzsüzler. Geforce now kullanacaksan TR sakın alma EU kullan

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Elvan kocer
Burda hiç ps now deneyen var mı?

phopshen

80+ Bronze
Ona pek sıcak bakmıyorum

Sadece gp olarak

Ucuz oyun fln almaya yöntemi olursa anca öyle
boşuna bekleme knk. ucuz oyun alma yöntemi diye bi saçmalık olacağını sanmıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,908
Üyeler
168,055
Son üye
Wynn
Top Bottom