Geforce now mı xcloud mu

Ps now nasıl hocam
Bir fikrim yok maalesef.

gfnyi kötüleyenler olmuş. 190 TL'ye ultimate aldım 4080 ile keyfime bakıyorum 1060lı sistemleri freede veriyorlar güzel arkadaşlarımız boş yapmış.

boosteroid için internetin iyi olması lazım ping sorunu yüzünden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

xcloud nasıl işliyor bilmem gfn kötü değil
Zaten yurtdışı ile bir sorun yok, sıkıntı gameplus. Yurtdışında misler gibi çalışıyor yoksa GFN.
Boosteroid içinde öyle aman aman bir internet gerekmiyor, GFN ile aynı hemen hemen. İkisi de yurtdışında sonuçta.

Bir fikrim yok maalesef.

Zaten yurtdışı ile bir sorun yok, sıkıntı gameplus. Yurtdışında misler gibi çalışıyor yoksa GFN.
Boosteroid içinde öyle aman aman bir internet gerekmiyor, GFN ile aynı hemen hemen. İkisi de yurtdışında sonuçta.
Turkcell olunca böyle oluyor

Bir fikrim yok maalesef.

Hocam oyun alacak bütçem yok çok fazla

Bir fikrim yok maalesef.

Benim oyun alacak bütçem yok

Yapacak bir şey gelmiyor aklıma.

Bir fikrim yok maalesef.

trde gfn çöp zaten orası kesin. ultimate alıncak 190tlye turt dışı için geçerli ama vpn gerektirmiyor.
boosteroid de oynarsın ama gecikme olur sıkıntılı o yüzden 100mbpsli adam bile yaşıyor bu gecikmeyi

Benim oyun alacak bütçem yok
gfn ya da boosteroid zaten sana oyun vermiyor. oyun oynama imkanı sunuyor. oyun için ya kendin alcan ya da xboxta belli oyunları oynayacan gamepass alıp

trde gfn çöp zaten orası kesin. ultimate alıncak 190tlye turt dışı için geçerli ama vpn gerektirmiyor.
boosteroid de oynarsın ama gecikme olur sıkıntılı o yüzden 100mbpsli adam bile yaşıyor bu gecikmeyi

gfn ya da boosteroid zaten sana oyun vermiyor. oyun oynama imkanı sunuyor. oyun için ya kendin alcan ya da xboxta belli oyunları oynayacan gamepass alıp.
Gfn iyi hoşta sadece gp oyunları oynayacaksın xcloud alırım bu ekonomide biraz zor ucuza oyun fln bulursam belki

Boosteroid sıkıntı. Şöyle sıkıntı, Türkiye de yok ve deneme üyeliği yok. Yerel fiyatlandırması da yok. Türkiye de olmadığından gecikme falan rahatsız edebilir ya da etmez. 400 küsur harcayabilirim sıkıntı yok diyorsan dene.
Hocam sizce ne yapayım?

Ne yapabilirim?

Ucuza oyun fln alabilir miyim gfn için

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,962
Üyeler
183,496