Geforce now mı xcloud mu

GFN de deneme üyeliği olduğundan ne olacağını biliyorsun. Bunda deneme üyeliği yok, yani pişman olma ihtimalin var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O zaman, dediğiniz gibi xbox game pass oyunları da eklenecek deniyordu da daha eklenildi mi eklenilmedi mi, ne eklendi bilmiyorum. Eklenmemiş bile olabilir. (Araştırmadım, duydum sadece.) Eklendiyse boosteroid alıp deneyebilirsiniz halen mevcut xbox game pass üyeliğiniz varsa
Hocam ne yapayım

Yapabileceklerini sıraladık zaten. Diğer konularda da belirttik. Hiçbiri sana uygun değil ise yapabileceğin bir şey yok. Kimse sana ücretsiz oyun ve bulut oyun hizmetlerde indirim kampanyası vermeyecek.

Yapabileceklerini sıraladık zaten. Diğer konularda da belirttik. Hiçbiri sana uygun değil ise yapabileceğin bir şey yok. Kimse sana ücretsiz oyun ve bulut oyun hizmetlerde indirim kampanyası vermeyecek.
Ben xcloud alcam heralde de ps now veya amazon luna mı alsam yoksa direk gfn mi diye düşünüyorum

Ben xcloud alcam heralde de ps now veya amazon luna mı alsam yoksa direk gfn mi diye düşünüyorum
Oyun satın aldığınız bir hesap olmadığından GFN bedava oyunlar harici işinize yaramaz. xCloud alın geçin, içinde gelen oyunlar ile 209 lira bedava. Amazon Luna hem TR'de yok hem oyun sayısı az diye biliyorum. PS NOW'da kafanıza göre tercih edebilirsiniz.

Oyun satın aldığınız bir hesap olmadığından GFN bedava oyunlar harici işinize yaramaz. xCloud alın geçin, içinde gelen oyunlar ile 209 lira bedava. Amazon Luna hem TR'de yok hem oyun sayısı az diye biliyorum. PS NOW'da kafanıza göre tercih edebilirsiniz.
Ben geleceği merak ediyorum

Ps now deneyen çok yok tr de

Ben geleceği merak ediyorum
Gelecek derken? Gelecekte Xbox'un batmadığı sürece (ki olamaz şu anlık en azından) sizi etkilemez ki. Şimdi alırsanız yine oyununuzu oynayacaksınız, dünyada oyun oynamak için tek tercih xCloud olduğunda da yine oyununuzu oynayacaksınız. Siz anı yaşayın boşverin. 1-2 aydır can çekişiyorsunuz onu mu aliyim bunu mu diye. Çok kasmayın hocam alın yağdırın. Artılarına eksilerine göre kendiniz karar verebilirsiniz.

Gelecek derken? Gelecekte Xbox'un batmadığı sürece (ki olamaz şu anlık en azından) sizi etkilemez ki. Şimdi alırsanız yine oyununuzu oynayacaksınız, dünyada oyun oynamak için tek tercih xCloud olduğunda da yine oyununuzu oynayacaksınız. Siz anı yaşayın boşverin. 1-2 aydır can çekişiyorsunuz onu mu aliyim bunu mu diye. Çok kasmayın hocam alın yağdırın. Artılarına eksilerine göre kendiniz karar verebilirsiniz.
Cloud anlamında dedim hocam gfn xcloud ps now luna kapışması anlamında

Dünyada son batacak firma

Hocam ps now İn geleceğinden emin değilim

knk gfn ve boosteroid dışındakileri bilmiyorum. gamepass alırsın 160 TL'ye oynarsın oyun
Ona pek sıcak bakmıyorum

knk gfn ve boosteroid dışındakileri bilmiyorum. gamepass alırsın 160 TL'ye oynarsın oyun
Sadece gp olarak

Ucuz oyun fln almaya yöntemi olursa anca öyle

Geforce now tr fiyatı eu'dan pahalı. Türkiye'de bunu maalesef Çöpcell dolandırıcı firması yapmaktadır. HDD kullanıyorlar yüzsüzler. Geforce now kullanacaksan TR sakın alma EU kullan

Burda hiç ps now deneyen var mı?

Ona pek sıcak bakmıyorum

Sadece gp olarak

Ucuz oyun fln almaya yöntemi olursa anca öyle
boşuna bekleme knk. ucuz oyun alma yöntemi diye bi saçmalık olacağını sanmıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,127
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri