Geforce Now Pixel Pixel oluyor kafayı yicem

North

80+
Reaksiyon skoru
19
resim_2021-03-15_222744.png

internetim bu hem tr hem de avrupa sunucusunda denedim pixel pixel oluyor gecikme çok artıyor akıcı bir oyun deneyimi sunmuyor

• Beğen
Reaksiyonlar: baid
Bana internetiniz kötü dediler ama sizin internet güzel

birde ilk başta uyumluluk hatası vermiş ti yaptım düşünüyorum 1 hafta önce diski bölüp 50 gb lik kısmına linux koymuştum ondan mı diye

Herkesin denediği şeylerden farklı bişey denedinmi ?

Bana internetiniz kötü dediler ama sizin internet güzel
her yerde her sunucuda denedim ama olmuyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nasıl

hayır anlamıyorum sunucu dediler gittim avrupaya ordada aynı yoksa türk telekomu mu arasam

donanımsal bir problem olabilirmi

hayır anlamıyorum sunucu dediler gittim avrupaya ordada aynı yoksa türk telekomu mu arasam
Aramanıza gerek yok hız testi belli zaten
Geforce Now un müşteri hizmeti gibi bişeyi varsa sor bence.

Avrupada pikselleşme normal. Sunucular uzakta zaten.

Şuan trde sunucular çok yoğun.
her iki türlüde kullanamıyoruz yani ama 40-50 ms avrupa çok probelm olur mu

her iki türlüde kullanamıyoruz yani ama 40-50 ms avrupa çok probelm olur mu
1080p bu internetle avrupa sunucularında zor. ama 900p rahatlıla 60 fps alırsın 40-50ms single oynuyorsan fazla fark ettirmez.

Gfn kendi ağ testinden yapıp paket kaybı var mı diye bakabilirsin. Paket kaybın varsa (%1 den büyükse) önce modemi sıfırlamayı dene, olmazsa foruma konu açıp yardım iste, olmazsa iss müşteri hizmetinle iletişime geç onların çözmesi gerekir. Başka bir sorun varsa fikrim yok.

1080p bu internetle avrupa sunucularında zor. ama 900p rahatlıla 60 fps alırsın 40-50ms single oynuyorsan fazla fark ettirmez.
işte problem orda ben 144 p gibi oynuyorum ekran pixelleniyo oynanmıcak düzeye geliyo

Gfn kendi ağ testinden yapıp paket kaybı var mı diye bakabilirsin. Paket kaybın varsa (%1 den büyükse) önce modemi sıfırlamayı dene, olmazsa foruma konu açıp yardım iste, olmazsa iss müşteri hizmetinle iletişime geç onların çözmesi gerekir. Başka bir sorun varsa fikrim yok.
hiç yok

Geri