forum.donanimarsivi.com
her yerde her sunucuda denedim ama olmuyoBana internetiniz kötü dediler ama sizin internet güzelGeforceNow Pixel Pixel
Csgo girdim 720p 60fps YouTube da 144p video gibi aynı her yer pixel pixel görünüyor internet TürkTelekom 16mb acaba bu yüzden mi ?forum.donanimarsivi.com
nasılHerkesin denediği şeylerden farklı bişey denedinmi ?
hayır anlamıyorum sunucu dediler gittim avrupaya ordada aynı yoksa türk telekomu mu arasamHerkesin denediği şeylerden farklı bişey denedinmi ?
Aramanıza gerek yok hız testi belli zatenhayır anlamıyorum sunucu dediler gittim avrupaya ordada aynı yoksa türk telekomu mu arasam
ama ben avrupadada denedim aynıhttps://forum.donanimarsivi.com/konu/geforce-game-35-mpbs-oynatmadi.320777/ Sunucudan kaynaklı galiba banada olmuştu aynısı.
Avrupada pikselleşme normal. Sunucular uzakta zaten.ama ben avrupadada denedim aynı
her iki türlüde kullanamıyoruz yani ama 40-50 ms avrupa çok probelm olur muAvrupada pikselleşme normal. Sunucular uzakta zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şuan trde sunucular çok yoğun.
1080p bu internetle avrupa sunucularında zor. ama 900p rahatlıla 60 fps alırsın 40-50ms single oynuyorsan fazla fark ettirmez.her iki türlüde kullanamıyoruz yani ama 40-50 ms avrupa çok probelm olur mu
işte problem orda ben 144 p gibi oynuyorum ekran pixelleniyo oynanmıcak düzeye geliyo1080p bu internetle avrupa sunucularında zor. ama 900p rahatlıla 60 fps alırsın 40-50ms single oynuyorsan fazla fark ettirmez.
hiç yokGfn kendi ağ testinden yapıp paket kaybı var mı diye bakabilirsin. Paket kaybın varsa (%1 den büyükse) önce modemi sıfırlamayı dene, olmazsa foruma konu açıp yardım iste, olmazsa iss müşteri hizmetinle iletişime geç onların çözmesi gerekir. Başka bir sorun varsa fikrim yok.