Neler Yeni

GeForce NOW RTX ekran kartı kullanmıyor

BGSGP

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar, Steam ayarlarında sistem özelliklerinde GeForce NOW'un RTX değil GTX ekran kartı ve 8GB RAM kullandığını farkettim.
Screenshot_2023-08-14-11-58-32-478_com.nvidia.geforcenow.jpg

Bu olayı Black Mesa oynarken farkettim, onda RTX desteğinin olmadığını biliyorum, ancak 8GB RAM ve GTX 1060 (2016 yılından kalma ekran kartı) sizce de böyle bir servis için oldukça kötü değil mi?

Sonuç olarak aylık fiyatı bile yüklü miras. (İndirimsiz fiyatı 244TL) Hadi KDV zamı falan geldi diyelim, ondan önce de 190TL idi, yine fazla. Yine de "RTX deneyimini yaşayın" diye pazarlanıyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Oynadığın oyuna göre sistem değişiyor olabilir mi? Tam nasıl çalıştığını bilmiyorum.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,572
İsim
Yusuf
Merhaba arkadaşlar, Steam ayarlarında sistem özelliklerinde GeForce NOW'un RTX değil GTX ekran kartı ve 8GB RAM kullandığını farkettim.Alıntıyı görüntüle
Bu olayı Black Mesa oynarken farkettim, onda RTX desteğinin olmadığını biliyorum, ancak 8GB RAM ve GTX 1060 (2016 yılından kalma ekran kartı) sizce de böyle bir servis için oldukça kötü değil mi?

Sonuç olarak aylık fiyatı bile yüklü miras. (İndirimsiz fiyatı 244TL) Hadi KDV zamı falan geldi diyelim, ondan önce de 190TL idi, yine fazla. Yine de "RTX deneyimini yaşayın" diye pazarlanıyor.
böyle bişey varsa hali hazırda sisteminde gtx 1060 kullanıcısı biraz önceden şimdiye gelmiş gibi bişey oluyor :D

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,818
İsim
MehmedVII
Merhaba arkadaşlar, Steam ayarlarında sistem özelliklerinde GeForce NOW'un RTX değil GTX ekran kartı ve 8GB RAM kullandığını farkettim.Alıntıyı görüntüle

Her yerde protesto ediyorum destekçim artıyor. Instagram ve Twitter postlarına #GameplusAlma yaz. Benim üyelik bitince EU alacam.

Starlex

80+ Silver

Çok saçma gerçekten

NotGonna

80+ Bronze
gfc trde en kötü işin yapıyor ya direkt gfcnin sistemi kötü
yurt dışında shadow gibi cloud gamingler var dirket windows şeklinde ve hiçbişeye karışmıyo adamlar 2 ay kullandım yurt dışındayken acayip iyiydi

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,818
İsim
MehmedVII
Oynadığın oyuna göre sistem değişiyor olabilir mi? Tam nasıl çalıştığını bilmiyorum.
Yeni çıkan minimum GTX 970 isteyen Baldur's Gate 3 bile 1060 ile çalışıyor ve 30FPS.

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3

BGSGP

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet sanırım öyle bir şey. Portal with RTX'de RTX 2080 veriyor.
Screenshot_2023-08-14-13-39-47-017_com.nvidia.geforcenow.jpg

Yine de GTX ekran kartını asla vermemesi gerekirdi. GTX ekran kartı ile internetten zannediyoruz, meğerse direkt sistem kasmaya başlıyormuş.

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Evet sanırım öyle bir şey. Portal with RTX'de RTX 2080 veriyor.Alıntıyı görüntüle
Yine de GTX ekran kartını asla vermemesi gerekirdi. GTX ekran kartı ile internetten zannediyoruz, meğerse direkt sistem kasmaya başlıyormuş.
O zaman işin rengi değişir. Fps anlamında dezavantaj yaratmıyorsa pek şikayet edilecek durum değil ama @Che_'nin dediği gibi yüksek oyunlarda da düşük sistem verip düşük fps sunduğu doğruysa bayağı kötü.

• Beğen

BGSGP

80+ Bronze
O zaman işin rengi değişir. Fps anlamında dezavantaj yaratmıyorsa pek şikayet edilecek durum değil ama @Che_'nin dediği gibi yüksek oyunlarda da düşük sistem verip düşük fps sunduğ doğruysa bayağı kötü.
Evet, @Che_ 'nin dediğini çok yerde duymuştum. Baldur's Gate 3 almadığım için deneme şansım yok maalesef.

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,818
İsim
MehmedVII
O zaman işin rengi değişir. Fps anlamında dezavantaj yaratmıyorsa pek şikayet edilecek durum değil ama @Che_'nin dediği gibi yüksek oyunlarda da düşük sistem verip düşük fps sunduğu doğruysa bayağı kötü.
Oynadıklarım arasından ETS2 ile ATS aynı grafik ve sisteme gereksinimlerine sahip ama ETS hep 2080, ATS hep 1060 ile çalışıyor. 1060 ile 30-40 FPS oyun. Gears 5 ve Hunt Showdown'da da ya 1060 ya 2080 şansına göre.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,283
Üyeler
169,098
Son üye
starboyx
Top Bottom